Nejste přihlášen/a.
Nemám zkušenost s prací na výrobní lince, ale po zkrachování naší rodinné restaurace bych to rád zkusil, ale nevím do čeho jdu, protože od mládí se pohybuji jen v gastronomii.Jeden můj kamarád za mnou přišel, že ve Škodovce dělají nábor přes jednu pracovní agenturu a je možné si vydělat až 25tis.Kč.čistého.+stravenky. Možná že kmenový zaměstnanec má větší výplatu, ale v mém oboru jsem si tolik ještě nevydělal.Má někdo zkušenost co obnáší pracovat ve fabrice a jestli je to dobrá nabídka a rádi nováčka zaučí?
Práci ve fabrice by si měl zkusit každý a to aspoň rok, aby měl zkušenosti.
Přišla jsem o práci, už jsem měla vyšší věk, jinou se mi nedařilo sehnat. I přes to, že jsem absolvovala rekvalifikaci ekonomického směru. Tak jsem se rozhodla, že než sedět doma na zadku a na podpoře, zkusím fabriku. Nakonec jsem tam pracovala 7 let. Dvousměnný provoz, to je důležité, noční bych asi těžko zvládala. Zacvičili nás, neměla jsem špatnou pozici. U linky se ale muselo celou prac. dobu stát, což pro starší lidi není právě pohodlné. A makali jsme.
Lépe se měli třeba kluci, kteří opravovali linky, když se něco porouchalo, nebo ti, co dováželi materiál. Ti nemuseli makat pořád, mohli si občas i sednout. Dobře se měli ti, kdo kamarádili s vedoucím linky, třeba s ním chodili do hospody. To potom přimhouřil oko, zadal lepší práci...
Nebyla to práce snů, ale vydělat se tam dalo, platili řádně a včas. Pořád to bylo lepší, než se nervovat na pracáku. A člověk získal plno nových, mnohdy cenných, zkušeností. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.