Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bohužel mi bývalá přítelkyně nějakou dobu zpět sama od sebe napsala. Ptala se na něco do školy ohledně rozšíření do programu. Napsal jsem jí že ho nepotřebuje ona napsala že jo a já to ukončil zprávou " Brouku, nepotřebuješ ... dobrou". A toť celá nudná konverzace. Jenomže jsem se nastěhoval s novou přítelkyní a ona si přečetla tuto zprávu na mém pc, který jsem nezamykal, proč taky, mám tam jen práci. V době kdy jsem to bývalce napsal jsme spolu už chodili. Ona je strašně uražená, řekla mi že mi už nemůže věřit a chce se rozejít. Řekl jsem že mě to mrzí a už bych nikomu nic nepsal ale změnit to nemůžu.
Rozcházet se nechci, ale připadne mi to jako přehnané drama z něčeho co je vlastně kravina. Kdyby si aspon přečetla celou konverzaci, zjistila by že o nic nejde ale ona nechce nic slyšet. Ano můžu teď jít, koupit kytku a poprosit o odpuštění, ale nechápu za co bych se měl omlouvat? Když to udělám, ztratím v jejich očích respekt. Má strach že jí podvádím což je ještě směšnější vezmeme-li v potaz že mám po úrazu kolene, čeká mě operace a jsem rád že se dobelhám do práce a zpět.
Co si myslíte? Udělal jsem něco tak strašného nebo to drama přehání? A hlavně, co dál?
Díky za názory
Ani kytku, ani omluvu. Dívka bude na koni, bude vědět, že si s Vámi může libovolně orat. A Vy se pokaždé jako slaboch omluvíte.
Spíš bych pochopila, kdyby ona Vám koupila kilo čabajek a šla se omlouvat, že Vám drze vlezla do počítače. Neměla tam co dělat.
Vaše jediná chyba byla, že jste bývalku tituloval "brouku" a ona si teď myslí, že mezi vámi něco je. Měl jste raději napsat "Máňo." Ale už je pozdě a třeba by jí to vadilo taky.
Nechte to být, buď se udobří, nebo prostě ne. Za každou maličkost dávat kytky? To byste musel buď vydělávat jenom na ně, nebo je krást na hřbitově. Jaga.
Dobrý den. Není to tak dávno, co jste zde psal, že chcete bývalku získat zpátky..Tak možná, že v sobě nemáte minulý vztah uzavřený a Vaše současná partnerka to cítí a ví. Ať se Vám to od ní zdá přehnané nebo ne, respektujte její rozhodnutí rozejít se s Vámi. On bez důvěry vztah nikdy fungovat nebude moc dobře. Co máte nebo nemáte ve své pc je jen Vaše věc..Partneři by si měli ale důvěřovat.
Pokud ta dívka opravdu prohledávala počítač, je to o hodně větší provinění než "brouk". Teoreticky si ale mohla přečíst něco otevřeného, když třeba otevírala zásuvku ve stole pod počítačem. To není slídění.
Opravdu slídila? Žádná omluva. A i kdyby se uklidnila, buďte opatrný.
Našla náhodně? Vytiskněte celou konverzaci a dejte jí to přečíst. Když se uklidní, zkuste pro ni vymyslet o stupeň "lepší" oslovení, než je brouk. Zlato? Prdelko? A pro jistotu jí vyjmenujte všechna děvčata, kterým jste dal v 5. třídě pusu .
Když jsem byla mladá tak bych se udobřila a "jela dál" Dnes po 46 letech manželství a zkušenostech
bych se s ní rozešla. Pokud se urazí kvůli takové maličkosti co přijde za pár let až nastanou pořádné problémy.To se budete celý život omlouvat a dávat si bacha aby jste nějakou dobrou známou neoslovil jinak než jménem. Každý vztah je o toleranci a důvěře. Ona vám nevěří už na začátku a chová se jak urážlivá koza. Neomlouvat-rozejít
Žárlivost je ve vztahu obrovský problém a kupodivu nejen jde-li o její přímé "sokyně" resp. vaše potencionální partnerky, tato žárlivost se majetnicky vztahuje nebo později může začít vztahovat i na vaše kamarády apod. Mám osobní zkušenost, žárlivost i na moje kamarády kterých mám co by na prstech jedné ruky spočítal a vidíme se pár krát za měsíc u některých pár krát za rok... Žárlivost je strašná nemoc, a kdo jí trpí od toho raději dál, vstoupíte-li do svazku s osobou žárlivou pak máte ze života peklo, žárlivec nebo žárlivka zničí dříve nebo později každý vztah, těžko si představit člověka který by s takovými vyšel, život člověka se žárlivcem se podobá psu uvázanému na krátkém řetězu ke své boudě, za celý život se od ní nedostane... Nechal bych jí být počkejte, jestli to nerozdýchá a bude se to opakovat , tj. špehování pronásledování žárlivé scény , pak doporučuji pryč od ní nechcete-li mít zkažený život, člověka totiž "nepředěláte" leda že by sám chtěl, ale to vyžaduje jistý nadhled a jistou minimální inteligenci obé je při postižení žárlivostí závistí apod., dost silně "zastřeno"
Proč by tě to mělo mrzet a nějak by ses měl omlouvat? Nic jsi neprovedl. Spíš by tě mělo mrzet že ti čte zprávy a obzvlášť pokud ti do nich úmyslně vlezla. Příjít o partnerku která mi nevěří a slídí by mi až tak nevadilo, spíš bych jí vypakoval sám.
Takže bych jí jasně řekl že jí nepodvádim, nebyla to žádná milostná konverzace (klidně jí to dal celý přečíst) a jestli mi nevěří tak žo o takový vztah nestojim. A že mě mrzí že nerespektuje moje soukromí a čte zprávy bez dovolení.
Zdravím. Vidím jako velmi důležité, zda jste měl PC otevřený právě na stránce, kde byla konverzace s "broukem" a zpráva svítila do dálky. Pokud ne, tedy musela v PC přímo pátrat s konkrétním cílem. Hrabat někomu v počítači se nedělá, projíždět poštu je velká opovážlivost. A dokonce má pocit, že vám to dělat může, protože to ani netajila (mohla si potichu zažárlit, což by vám vlastně přidalo "body" a měla by důvod zabojovat o vaši přízeň, když o vás stále bývalka stojí = žádaný muž víc přitahuje) ale ještě si vás vzala na kobereček. "Sebestředný policajt" je pro vztah daleko nebezpečnější, než jen žárlivka. Já bych si s ní sedla a v klidu se zeptala, jak si to mohla vůbec dovolit. Ať vysvětlí, za co vás vlastně považuje, a kde si myslí, že jsou hranice v partnerském chování. Měl byste jí říct něco v tom smyslu, že by se měla nad sebou a svými zvyky zamyslet, a že vy jste pro tentokrát, pokud uzná svůj prohřešek, ochoten jí odpustit. Ale vy taky máte své máslíčko na hlavě, protože bývalkám se "brouku" neříká. To byste jí měl přiznat zase vy. A teprve pak můžete koupit kytku, ne jako omluvu, ale jako tečku za tímto "nedorozuměním". Ida
Asi myslí, že jsi ještě pořád citové nějak vázán k té první. To holkám často vadí víc, než fyzické nevěra. Ono to " brouku" nebylo nejšťastnější, byť bylo myšleno lehce shovívavě. Ona to ale tak nevidí. Je dobře, že PC nezamykáš. Už to znamená, že před ní nemáš tajnosti. Už o tom nemluv, a řekni jí, že to nechceš slyšet, protože prostě nic takového, co se domnívá, neexistuje. A hotovo. Nerozebírat! Čím víc se o tom mluví, tím víc se z toho stává kauza. Kytku ne, nic zlého jsi neprovedl. Spíš jí dát víc jistoty. Nějaké to objetí u telky, které jí zahřeje, uklidní a dodá víc jistoty. Ne jako reakci na ten mail, ne s nějakou omluvou, když není za co. Ale jen proto, že Ti je s ní dobře. Přeci jen jsou kluci z Marsu a holky z Venuše.
Je taková drobná zajímavá knížka Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody. Pro tu Tvoji slečnu by se teď hodila ta třetí dohoda: Nevytvářejte si žádné doměnky.
Měl jste smůlu, co si ona přečetla, ale asi zároveň docela štěstí. Aspoň víte, že když se urazila nad takovou věcí a udělala z toho pomalu horor, že s tou by jste si tak jako tak moc nerozumněl. Rozcházet se nechcete, ale ona chce. Tak jí klidně ještě řekněte, že za tím nic takového není, co ona si myslí, ale když nevěří, tak je to na ní ať se ona rozejde, když chce. Možná že jenom tak plaší. Když polezete po kolenou, tak se jenom ponížíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.