Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučenka od ÚP

Od: andrejka odpovědí: 5 změna:

Dostala jsem od ÚP doporučenku, kterou jsem do 3 pracovních dnů nechala od zaměstnavatele potvrdit. Napsal mi tam poprvé, že přijal můj životopis a potvrdil razítkem. Po týdnu jsem od něj dostala e-mail, že jsem nepostoupila do II.kola VŘ. Opět jsem mu zavolala, že bych výsledek jednání potřebovala ještě potvrdit na doporučenku a on mi odpověďěl, že mi to takto musí stačit e-mailem.Nemá čas ani povinnost podruhé mi něco vyplňovat konstatoval personalista. Nevznikne mi touto situací nějaký problém na ÚP, přestože jsem se snažila to mít vpořádku vše potvrzené?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vytisknete si ten e-mail a předložte ho na ÚP s potvrzenou doporučenkou. Mělo by to být pro ně dostačující. Vy nemůžete za to, že druhá strana nebyla ochotná Vám konečný výsledek potvrdit na doporučenku.

hodnocení

1x

Nebo si od paní na ÚP vyžádat služební email a přeposlat jí to.

leona
Když si firma dá požadavek na ÚP.že někoho potřebují,tak musí počítat s tím,že uchazeči se budou zajímat o pracovní pozici a někteří doporučenku tam dostanou.Měla by tam být vzájemná součinnost.Chápu,že firma má mnoho jiných starostí,ale personální oddělení má tuto agendu na starost.

donpapa
hodnocení

0x
Přepošlete obdržený mail zprostředovatelce. Tím budete mít splněno.
andrejka
hodnocení

Dneska jsem tam zkusila zavolat a nakonec mi vyšla vstříc a potvrdila mne doporučenku se závěrečným výsledkem.Zapomněla tam napsat dnešní datum,mohu ho sama doplnit nebo to nechat bez něj?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]