Dobrý den , měla jsem od července slíbenou práci na hlav.pr.uvazek od srpna že manažer cosi nestihne s papírama nebo co tak jsem tam byla 25 srpna za ním což jsem měla furt brigádu celej srpen jen . Řekl mi že to opět nestihne nebo co takže zase budu mít od září asi brigádu . Nevím ESI že mě dělá blbce nebo co ale nevím co dělat jako přece to je jeho úkol řesit papíry a ne abych se připomínala měl mě v pátek volat když sem mu řekla zda mě teda zavolá ESI to stihne poslat ty papír y nebo ne řekl jo zavolám ale nevolal. Já měla volno teď 3dny. Jdu zítra až. Nevím jako zda mám zas za ním jít nebo co...přijde mi to že mě na hl už nechce ale na brigádu do kasy ano děkuji za názory
Normálně bych doporučila takového zaměstnavatele kopnout někam a najít si lepší práci. Vidím ale váš způsob psaní a tak si říkám, že byste to měla raději ještě vydržet, protože o vás moc velký boj na pracovním trhu asi nebude.
ESI sem to dobře pochopil, firma o vás moc velký zájem nemá. Dávno už jste mohla dělat někde jinde. A ano, alespoň něco jste pochopila sama - dělají z vás blbce. Po nástupu by to nejspíš úspěšně pokračovalo...
Neběží vám pojištění, neběží vám penze. Tak zaměstnavatele na to upozorněte, ať ví že se nencháte vodit za nos. Na posílání dokumentů nemá čas váš jakoby - zaměstnavatel, dobře že ho uháníte osobně, radím vytrvat. Manažeři moc normální obecně nejsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.