Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování 3 dávkou vakcíny pro všechny

Od: iveta* odpovědí: 4 změna:

Chtěla jsem se zeptat, pokuď jsem po 2 ukončené dávce očkování a certifikát na aplikaci tečka je zelený, jestli mám počítat s tím, že všem zneplatní certifikáty, nebudou to považovat za dokončené a bude třeba 3 dávka? Zajímá mne to též z hlediska cestování s Covidpasem, jestli zase bude nějaký problém kvůli další dávce?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zatím, je to tak, že po 8 měsících od poslední dávky a je-li Vám více jak 60 let, tak od 20. 9 se můžete nechat naočkovat 3 dávkou. V současné době Vám v aplikaci Tečka zobrazuje údaj, do kterého data máte dokončené očkování. Pokud se ptáte, co bude za půl roku, to nikdo neví.

Zatím cestujte v pohodě, do data v aplikaci.

hodnocení

0x

Vypadá to, že to ženou tímhle směrem, ale ještě budou volby, tak uvidíme zda se něco změní.

kobik
hodnocení

0x
Už jak tenkrát schválili první dávku a certifikát byl zelený,tak během druhého dne mne zčervenal a musel jsem čekat na druhou.Možná bude muset být třetí dávka očkování a potom čtvrtá.

hodnocení

0x

Doktoři co by o imunitě měli něco vědět (třeba na onkologii ) se drží teorie, že "počet" protilátek v krvi je sice hezká a snadno ověřitelná veličina, ale v podstatě o ničem nevypovídá. Tělo si po setkání s virem / ať živým, nebo falešným-očkovacím/ ukládá informaci o tom setkání do kostní dřeně a líp pak dokáže reagovat na nebezpečí. Proto se imunologové neshodnou na tom, jestli má další dávka smysl nebo ne. Bez vrtání kostí na to nikdo stoprocentní odpověď dát nedokáže a hledat statisíce dobrovolníků pro průkaznou studii by asi trvalo hezky dlouho, takže se vyhlásí možnost 3.-4.kola aby se jajko něco dělalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]