Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrat z Bulharska, příjezdový formulář

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

To rozsáhlé opatření MZd nařizuje všem občanům, kteří se vrací do ČR z ciziny, vyplnit tzv. "příjezdový formulář". Je tam pokyn, že se tento formulář má vyplnit na webu MZd. Jak se to prakticky provádí, nemá každý přístup na web při príjezdu. Nebo mu to dopravce např SMARTWINGS umožní? Prosí odpověď někoho, kdo se právě vrátil letadlem z Bulharska.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Lze vyplnit i před odcestováním do zahraničí - poradte.cz/...

hodnocení

1x
Smart Wings ti rozhodně nic umožňovat nebude, protože bez PLF tě neodbaví ani první přepážka na letišti. Takže k letadlu se ani nedostaneš. Buď smíš vyplnit formulář už doma( a doporučuji si ho hned i vytisknout) nebo se přes delegáta musíš domluvit na hotelu. Jde to udělat přes mobil na hotelové wifi a mít pak kopii formuláře v mobilu ale při odbavení potom zdržuješ ostatní když to budeš hledat. Nevím jak teď ale v červenci ještě nikde neměli čtečky QR kódu a proto místo aby si načetli kód který jsem měl ve fotkách, vyžadovali celý formulář v PDF.
hodnocení

Tak jsem vyplnil ten formulář pro mně i pro manželku a vytiskl to. Snad to bude tedy stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]