Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jaké stránce dohledat, ze jsem měla covid?

Od: ozsislu odpovědí: 8 změna:
Na jaké stránce je možné dohledat, že jsem měla v poslední době covid?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Po přihlášení na tomto portálu můžete stáhnout následující certifikáty:

Certifikát o provedené vakcinaci

Certifikát o provedeném testu (Jedná o poslední platný certifikát o negativním testu)

Certifikát o prodělaném onemocnění covid-19

ocko.uzis.cz/...

*klik*

hodnocení

1x

Jani, to dohledáte jedině na stránce zdravotní dokumentace, kterou má Váš lékař. Na internetu nikoliv.

pb®
Jaktože ne? Pokud byla na testech pozitivně testována, stáhne si certifikát z ocko.uzis.cz
Stáhla jsem to tak pro svého čtyřletého syna, který byl pozitivně testován v únoru.

Tentokrát se mýlíte. Poměrně přesné informace o očkování, testech i prodělané nemoci se na Internettu skutečně najít dají.

pb, ale tazatelka se ptá na něco jiného, nikoliv, kde najde testy, ale že jsem měla v poslední době covid

hodnocení

0x
Dobré je nainstalovat si apku Tečka, ale nakonec stejně potřebujete ten odkaz zmiňovaný výše. (samozřejmě pokud máte ten Covid diagnosrikovan "oficiálně").
doplněno 27.08.21 13:05: Tedy očko.uzis.cz

hodnocení

0x

To myslíš vážně, že bys měl(a) covid a věděli by to všichni ostatní jenom ty ne?

Jen špatně položená otázka. Tazatel(ka) to samozřejmě ví, jen potřebuje o prodělané nemoci potvrzení a neví, kde se dá stáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]