Ahoj, před 2 dny jsem dobral antibiotika (penicilin) na bolest v krku, ale přijde mi, že se nyní cítím ještě hůř než předtím. V krku už nebolí, ale jsem pořád unavený, občas mě i bolí na žebrech a hlava. Je to běžné? Že se oslabené tělo teprve vrací do normálu? Díky
Ano, hůře, střevní mikroflora je zničena. Doporučuji koupit probiotika Biopron premium, speciálně určená pro užívání během léčby antb a po léčbě. Navrátí střevní bavily do zdravého stavu. Kondice se vrací 1-2 týdny od konce antb. Tělo je vyčerpané.
Není vám hůř po atb, ale nejspíš jste měl angínu (penicilín tomu nasvědčuje) a průvodní jev těžšího zánětu mandlí je i celková únava, bolesti svalů atd. To znamená, že se zahojil krk (to posoudí lékař na kontrole, kam bezpochyby musíte jít), ale organismus ještě není zdráv.
Antibiotika zlikvidují vše zdravé v těle . Udává se až na 6 měsícu . Asi nejlepší je prevence . Otužování a zajímavé je třeba dobré ! čištění zubu . Ony ty infekce se dostávají do těla především ustní dutiou a zuby jsou největší semeniště . Tudíž dvakrat denně vyčistit zuby . Mnoho lidí to ani dobře neumí . A pak vykloktat ustní vodou . V DM ji maj za pár korun .
Jak bylo napsáno přede mnou . Probiotika jsou potřeba . Bílý jogurt dost pomuže . Rybičky , at už olejovky nebo očka . Také ořechy dodají energii . A pohyb . Chuze aspoň 3 až 5km.
Širokospektré antibiotikum zničí střevní mikroflóru, pouhý penicilin nikoli. Únava po angíně může být, asi byla pořádná. Jogurt na vylepšení trávicí flóry je nej * Hollandia bílý. Vylepši nakrájeným ovocem, kokosem...a musí se baštit pořát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.