Ano, ukázková moluska a lékaře netřeba. Stejně to jen strhávají chirurgickou lžičkou a to si může udělat člověk sám. Vydesinfikovat, vymáčknout rosol uvnitř, potřít Betadine, má antibirotické účinky. Poměrně hodně to krvácí a ten rosol uvnitř je nakažlivý, molusky jsou virové onemocnění a nakazíte se tím třeba v bazénu. Pokud jich je víc nebo jsou na citlivých místech (dělají se na pohlavních orgánech a v okolí konečníku) dají se přeléčit dnes populárním antivirotikem Isoprinosin.
Sami to neodstraňujte, nebo si to roztaháte na víc míst. Je to vysoce nakažlivé a přenosné Vím o čem mluvím. V každém případě lékař, který posoudí, jestli to je molusk, nebo bradavice.
Ano, běžte k doktorovi. Já měl něco podobného, ale většího. Zašel jsem s tím na chirurgii, kde mi to vyřízli a poslali na rozbor. Můžete tedy zkusit chirugii či kožní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.