Nejste přihlášen/a.
Ahoj, takze je mi 18 a nikdy jsem nemela vztah, protoze to proste neumim. Nevim jak na to, jsk nekoho zaujmout. Pritom jsem podle me pekna, udržuju postavu a snazim se nejak chovat. Chodim ven, mezi nove lidi a tak. Ale ti kluci si vzdy vyberou tu osklivejsi kamaradku. Nekde jsem cetla, ze kluky pritahuje nezajem, obvzvlsst u tech, kteri sbali kazdou holku. No tak jsem to zkusila hned prvni setkání kde bylo i vic lidi, a ono ne. Osklivejsi kamaradka ktera hrala spíše prehnane vlezlou uspěla. Tak ja vazne nevim. Mam spoustu kamarádek ktere nevypadají zrovna nejlip, ale kluci se kolem nich toci. Js fskt nevim, v cem je chyba. Rada se usmivam, dbam na sebe, hledám. Ale ono nic... nejake rady jak získat pozornost a nekoho přitáhnout?
Není to vzhledem, je to zřejmě povahou.
Sebe chválíte /jsem pěkná, udržuju postavu/, o kamarádkách už mluvíte hůř. Vaše kamarádky jsou podle Vás ovšem ošklivější, nevypadají nejlíp, přehnaně vlezlé.
Kluci asi poznali, že byste pro vztah nebyla dobrá, díky své povaze, proto se raději seznámí s těmi ošklivkami, s kterými je jim dobře. Měla byste se nad sebou zamyslet, přehodnotit sama sebe. A taky netlačit na pilu. Nechce Vás nikdo v 18 letech, najde se třeba v 19 či 20 letech. Ale, jak už jsem psala, musíte se předělat a nehodnotit své kamarádky tak přísně. Zato víc objektivity u sebe, to pomůže. Jaga.
"Nevim jak na to, jsk nekoho zaujmout..."
V první řadě o tom moc přemýšlíte, moc se snažíte. Chovejte se normálně, nesnažte se "za každou cenu" někoho klofnout a ono to přijde samo. V 18 máte ještě spoooustu času.
"Pritom jsem podle me pekna...
Krása je pojem relativní. Že se líbíte sama sobě ještě neznamená, že se líbíte ostatním. A krása sama o sobě také nestačí.
"...snazim se nejak chovat..." "...tak jsem to zkusila hned prvni setkání kde bylo i vic lidi, a ono ne".
Tak se nesnažte a nic nezkoušejte, buďte taková, jaká skutečně jste. Jakékoliv přetvařování se pozná a většinou každého odradí.
Zdravím. Záleží na tom co z Vás vyzařuje. Charisma se tomu říká. Pokud se chováte podle toho co si kde přečtete, pak na druhé působíte přesně opačně. Okolí se ve Vaší blízkosti musí cítit příjemně a dobře. A to bude u Vás asi ten problém. Můžete působit arogatně, namyšleně, až hloupě. Záleží i na způsobu vyjadřování, jak dokážete být zábavná, příjemná. Asi se hodně soustředíte na to jak někoho "ulovit" abyste si dodala sebevědomí a to druzí vycítí. Na nic si nehrajte a ono se zadaří až to budete třeba nejméně čekat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.