Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v Praze když prší

Od: helena* odpovědí: 10 změna:
Kam jet v Praze nebo v její blízkosti, když není zrovna moc hezky s dětmi (12) a (15)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do muzea. Děti jsou ve věku, kdy by se mohlo spojit zajímavé s užitečným. Návštěva Národního muzea a Technického muzea by je mohla bavit. V odkazu zde je seznam dalších pražských muzeí. Můžete vybírat. Kromě muzeí doporučuji skleníky Fata Morgana. Případně bazény. Osobně znám jen bazén Na Šutce, ale vím, že někde je i velký aquapark.

hodnocení

2x

Kino, krytý bazén, zábavní centrum Toboga na Zličíně (po-ne 10.00-19.00), okružní jízda historickou tramvají ... Záleží na jejich zájmech, v tomto věku už mají většinou vlastní nápady, kam by se mohlo jít. Zeptejte se jich přímo, aby to nedopadlo tak, že se je budete snažit nějak zabavit a oni Vás budou jen znuděně následovat.

Už nejsou malí, mohlo by je bavit lezení:

stenaholesovice.cz/...

tynskastena.cz/...

hodnocení

1x
Vemte děti do světa medúz
svetmeduz.cz/...
Tudle sem tam byl a pěkný to tam maj

hodnocení

1x

Když se mi tohle stalo v Kyjevě, tak jsem vlezl do metra a jezdil zastávku po zastávce a prohlížel si je. Dojel jsem asi do třetiny a přestalo pršet :)

To samé by se dalo udělat i v Praze

ki
hodnocení

0x

Do hospody, do herny, na nádraží...

helena*
hodnocení

Děkuji za velmi užitečnou odpověď...

fram
hodnocení

0x

Hodně rodin zamíří do nějakého obchodního centra. Děti tam mají připravené hlídání se zábavou a hračkami v různě velkých prostorách a dospělí mohou chvíli utrácet nebo jen tak obhlížet. V OC Šestka je úžasná prolézací věž pro děti a nezbytná skluzavka mezi patry.

oldi
hodnocení

0x
Někam docestovat metrem, tam neprší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]