Dobrý den, před pár dny mi bylo 15. Základní školu mám dokončenou, za týden nastupuji na střední. Skoro celé prázdniny jsem pomáhala mému strejdovi v jeho prodejně a neco malo jsem za to dostavala, ale jinak jsem na brigade jeste nebyla. Chtela bych zacit na nejakou od zari chodit (o vikendech, patecnich odpolednech). Jaka by sla tak nejak skloubit se školou? Jsou nejake internetove stranky s inzeraty a filtry na mesto a vek?
Neuvádíš z jakého jsi města, tak radím jen stránky jako jobs, prace, nabrigadu. Zkus obejít nebo obvolat markety a fast foody. Rovnou říkám že do 18 je to těžké, protože pro zaměstnavatele je to mnohem těžší. Nesmíš zvedat břemena, nesmíš dělat s penězi, nesmíš používat nářezák, nesmíš dělat v noci (nad 22h), nesmíš mít přesčasy, nesmí se u tebe porušit doba odpočinku... zkrátka do 18 je to daleko náročnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.