Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemam chut se milovat s partnerem

Od: utajena* odpovědí: 30 změna:
Dobry den prosim o pomoc co mam delat. Uplne me presla jakakoliv chut se milovat s pritelem. Nechci ani aby se me dotykal. Je to tak znicehonic. Pritom si sama rikam jak ho prekvApim a kdyz dojde vecer tak me chytne zase nechut.

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

2x

Není-li v tom někdo jiný, pak je to otázka hormonů. To vám tady těžko někdo pomůže. Musíte k lékaři. Tak obrovské výkyvy musí být i pro partnera docela záhul. Jestli to chce čas, tak věčnost by mohla být krátká.

hodnocení

2x

Mužští, mi došla jedna věc. Jestli kecám, tak mě opravte. Sex pro vás, chlapy, znamená soulož, akt uspokojení. Klidně, bez nějakých obezliček a předehry. A pak dohry, pomalého zklidnění. Ženy to mají jinak. Samotný akt je jen drobnějším zakončením procesu. Někdy dokonce bez uspokojení. A to před tím a pak, to stojí za to. *hi* Jasně že v několika málo větách to vypadá na těžký blábol, ale zapřemýšlejte. Kolik jste slyšeli historek od otmítaných manželů? A také vtipů. Není to proto? Protože blábol?!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já když nemám na něco chuť, tak to nedělám - nebo počkám, až se zase chuť najde (pokud to není zrovna nutná povinnost). Milování není povinnost, tak asi také počkáte, s přítelem si o tom popovídáte (a on také počká) a budete hledat příčinu - protože ona nějaká je (zdravotní, psychická nebo únava či stereotyp). Zdravím!

doplněno 04.02.16 09:33:

Nechci, aby to vypadalo jako vtip, ale když Vás přepadne nechuť večer, tak si k tomu udělejte čas třeba v neděli po obědě. A co ostatní muži - koukáte po nich?

Není už partner moc "okoukaný"? Co udělat nějakou změnu v tom milování - tedy, změna prostředí či nějaké hrátky? Ovšem, také to může být už věkem.

doplněno 04.02.16 09:56:

No, pokud už jde o odpor, tak to bude zlé. Jenže, jaká změna se stala dva měsíce zpět, tak to musíte vědět Vy. Něco se stát muselo.

doplněno 04.02.16 10:46:

Takže, máte spolu děti a ta rychlost Vám zřejmě zatím nevadila. Pán na romantiku není, ale Vy (najednou) ano. No, tak to bude ta změna - rychlost už Vás nebaví, chcete předehru a romantiku - bude nutné na toto pána upozornit, aby se v této oblasti polepšil. Musíte si o to říct - sám na to nepřijde.

utajena*
hodnocení

Uz to trva skoro 2 mesice :(
utajena*
hodnocení

No je fakt ze mezi nami je velky vekovy rozdil ale jini muzi me nezajimaji tesim se na neho kdyz je v praci ale jak je doma a priblizi se ke me je to ten odpor...

Dobrý den. A komunikujete s přítelem o tomto problému? Pokud cítíte k partnerovi odpor, pak se bude jen prohlubovat. Možná ho vnímáte spíše jako otce, pokud je o tolik strarší. Ta nechuť nějakou příčinu jistě má a nedostavila se ze dne na den. Něco Vám na něm začalo prostě hodně vadit jako muži, když jsou Vám jeho doteky nepříjemné.

doplněno 04.02.16 10:17:

Řekněte partnerovi co chcete a potřebujete Vy. Řeště to spolu. Sex by se vám měl líbit oběma. Tudíž by se měl i partner snažit o to, aby to pro Vás bylo hezké a příjemné.

utajena*
hodnocení

No vadi mi treba ze se na sex vrha rovnou a ja bych treba chtela vecer pri svickach vinko a tak nejakou romantiku... Jenze on na to neni...

Chtit po chlapovi romantiku je jako chtit po tygrovi, aby jedl spenat.

Tak to já mám názor zcela opačný. Když je dost času, romantiku vítám. I když občas nějaká ta rychlovka taky není na škodu ;).

Mám podobný názor.

utajena*
hodnocení

Touzim po vecech po kterych on ne..

hodnocení

1x

Já si myslím, jen myslím, protože do vašeho soužití nevidím, že sex se stal účelovou záležitostí, která vás netěší. A ani nevím, jestli bude k něčemu tenhle článek: prozeny.cz/...Třeba vám to pomůže. Vlastně ne vám, ale vašemu muži.

hodnocení

0x

To je špatný, jak není chuť na sex a navíc to trvá dlouhodobě, je to obvykle cesta do pekel. Hádky, mrzutosti apod. Je to blbé, ale asi to bude chtít vyměnit partnera, který Vás bude rajcovat.

Nemyslím si ovšem, že změna přišla z čista jasna. Něčím Vás partner musel odradit aniž byste si to nyní sama uvědomovala. Např. neprdí partner před Vámi? Nebo myje se dostatečně před sexem? atd. atd. těch spouštěcích faktorů může být mnoho, alr to víte jen vy.

utajena*
hodnocení

No ono to neni tak lehke ho vymenit kdyz mame deti.

Aha to jste nepsala, to potom mění situaci...Píšete, že se partner vrhá na sex hnedka bez předehry. Tak to mám nastavené i já doma a manželce to také vadí. Jenže uvědomte si, že ne každý chlap (když zrovna dostane chuť) se chce sáhodlouze zaobírat nějakou předehrou. Jako čas od času OK, ovšem dost často se stane, že chlapovi opadne "nadrženost" a už se mu pak ani nic nechce.

buss
hodnocení

0x

Zničeho nic není. Nějaká příčina je, aniž si ji uvědomujete. Takže žádná rada není, nikdo zde neví, co se stalo. Promítněte si dobu zpět, do poradmy.

doplněno 04.02.16 10:40:

Ano, pokud jsou dobří, tak vás "rozeberou".

utajena*
hodnocení

Jako jit s partnerem do poradny?

berete nějaké léky? Měnila jste antikoncepci? Všechno má vliv

utajena*
hodnocení

Beru od porodu stejnou antikoncepci. Leky jine neberu

figurek*
hodnocení

0x

podle starých legend kdysi po skandinávském nebi chodila bohyně Frigg, která na tom byla podobně jako vy. Jejím miláčkem sice byl nejvyšší bůh Thor, ale to jí bylo jedno a na jejím přístupu k věci nic nezměnilo. Že neuhodnete, která ženská vlastnost se po ní jmenuje? Prý proti ní pomáhá pouze a jedině vyměnit partnera. Jinak nic.

frigidita (z lat. frigidus, chladný) ?

joudic*
hodnocení

0x

nekdy je to spojene s HA

sanyo*

Zásadně nerad se zapojuji do diskuse v těchto otázkách, na to jsou tady stálí experti a expertky, ale jedno vím jistě, pokud to neví tazatelka...Problém tkví ve vyjádření tazatelky :že se na sex vrhá rovnou . Zejména slovo vrhá, stojí za vším. Tak nevím paní utajená, jak dlouho to budete trpět a snášet? Co se vlastně chcete dozvědět? Aby ho někdo přišel zabít, či co? *zed*

danys*
hodnocení

0x
Co si o tom s partnerem promluvit? Každý si holt asi tu romantiku představuje jinak.:)

utajena*
hodnocení

Dekuji vsem moc asi zkusit poresit tu HA jinak poradna. Dekuji

mecik*
hodnocení

0x

Mám kamaráda, který když vypije pár piv, poví na sebe všechno. Jednou mi vyprávěl , že od svých 55 ti let se svou ženou nespí.Odůvodnoval to tím, že už ho nebaví se pořád doprošovat.Tak už to u nich trvá přes pět let a protože je znám oba,myslím, že jim to asi vyhovuje oběma. Jejich manželství, společný život, tím navenek nijak netrpí.

balzerka
hodnocení

0x

Plzák radil, aby si partneři na milování stanovili jeden den v týdnu, např. úterý. Oba s tím budou počítat, oba se budou těšit a přizpůsobí tomu večer. Pro vás to nebude nečekaná rychlovka. Jen aby na to přistoupili oba. Tolik pro Vás snad může udělat . Prý to funguje.

No tak jestli tohle řekl opravdu Plzák, tak ten den nemohl být ve formě. To je ta největší blbost, kterou jem slyšela. A zrovna v tomto případě, kdy tazatelka píše, že se jí partner protiví. Tak to aby se stresovala šest dní předem a čím víc by se to blížilo, tím víc by byla zoufalá. Vůbec bych se nedivila, kdyby ho ten sedmý den v týdnu, třeba v to úterý, praštila do hlavy válečkem na nudle, sotva by vlezl do dveří a šla si pak sednout na pár let do vězení.

To je snad to nejhorší, co může být. Stanovit si den na sex. (od 1:05 min.)

U nás, v rodině, jsme často používali rčení: "Jindřichu, je čtvrtek!" *hej*Nemohu si vzpomenout, z jaké televizní hry nebo filmu to bylo. Jindřicha takhle uháněla žena. Nevzpomenete si někdo.

Tohle se stane tam, kde se vytratila vášeň, protože se sex změnil na pouhou soulož!

doplněno 07.02.16 07:42:

:-D Větu, "Jindřichu, je čtvrtek" jsem zadala do Gůglu a vypadl mi film Kdo chce zabít Jesii. Ano, tam tuhle větu říká Dana Medřická.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]