Nejste přihlášen/a.
Tohle je hodně regionální záležitost. Určitě nepojede 200km kvůli dobré cukrárně. Úplně stačí načíst jejich recenze a kouknout na počet hvězdiček a počet hodnocení.
Za mě můžu doporučit: Kostelec nad Černými Lesy - Cukrárna KRÁL. Naprosto luxus zákusky, pravá smetana, bezva ceny.
Máme to ideálně daleko na cestu na kole, kdy přijaté kalorie rovnou spálíme cestou. ![]()
Málokdy se sejde obojí. Vynikající zákusek dostanete zpravidla v obyčejné malé cukrárničce někde na rohu. Mám svoji v HK u nádraží, víc neprozradím.
Naopak nádheru secesní kavárny obdivujete se zatajeným dechem spíš v centru metropole. Tam Vám obřadně naservírují makronku za 90,-.
Mám zkušenost, že v každém městě je aspoň jedna, která vede. A není to kvantitou, ale kvalitou a zajímavým nápadem. Když někam cestuji, tak se ptám domorodců. U nás v Jesu je to Enea. Majitelka řeckého původu a její matka výtvarnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.