Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší kavárny Čr

Od: coffegirl odpovědí: 5 změna:
Jaké jsou za vás nejlepší kavárny v Čr, které jste navštívili? (Dobré zákusky, káva, prostředí)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je hodně regionální záležitost. Určitě nepojede 200km kvůli dobré cukrárně. Úplně stačí načíst jejich recenze a kouknout na počet hvězdiček a počet hodnocení.

Za mě můžu doporučit: Kostelec nad Černými Lesy - Cukrárna KRÁL. Naprosto luxus zákusky, pravá smetana, bezva ceny.

Máme to ideálně daleko na cestu na kole, kdy přijaté kalorie rovnou spálíme cestou. :-D

hodnocení

0x
Já přidám svuj velmi oblíbený podnik,kam jezdím.od jara do podzimu strašně ráda. Je to Chata pod Hradem ve Sloupu v Čechách. Úžasná káva, dokonalé zákusky a i něco malého k jídlu jejich vlastní výroby. Není to přímo kavárna,da se tam i ubytovat. Ale ze zadu je kouzelná zahrádka, vše je tam takové intimní a příroda na vás dýchá všude,kam se podíváte:)

liska5
hodnocení

0x

Málokdy se sejde obojí. Vynikající zákusek dostanete zpravidla v obyčejné malé cukrárničce někde na rohu. Mám svoji v HK u nádraží, víc neprozradím.

Naopak nádheru secesní kavárny obdivujete se zatajeným dechem spíš v centru metropole. Tam Vám obřadně naservírují makronku za 90,-.

Mám zkušenost, že v každém městě je aspoň jedna, která vede. A není to kvantitou, ale kvalitou a zajímavým nápadem. Když někam cestuji, tak se ptám domorodců. U nás v Jesu je to Enea. Majitelka řeckého původu a její matka výtvarnice.

V Hradci mají výborné věci i v Bistru naproti obchodu s nadměrnými velikostmi. Co udělali z bývalého bufetu na stojáka (na začátku Pospíšilky). Jen s těmi cenami je to jako píšete o té Makronce. Zatim jim tam lidi chodí ale otázkou je, kolik se jich při takové cenové politice vrátí.
Na kafe je vyhlášená kavárna na malém náměstí
" na kolech" tam se vrací i všichni baristé kteří tam kdy dělali na pokec protože vědí, že tam dostanou kvalitu.

okima666seznam
hodnocení

0x

Nejlepší kavárna je "Pražská kavárna", to Vám potvrdí jak pan prezident, tak i Jiří Ovčáček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]