Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešná kamarádka?

Od: liliana odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

nevím si rady se svou kamarádkou. Měla jsi ji ráda ale udělala mi pár věcí, co vnímám jako podraz.Prozradila moje tajemství,které měly zůstat mezi námi. Nemám zrovna ideální vztah s přítelem a párkrát jsem byla venku s kamarádem, nic intimního, a ona to příteli řekla a bylo zle.Přítel se mnou rozešel týden před státnicemi,byla jsem psychicky úplně v háji a x dnů jsem se učení ani nedotkla. Nahrávala mě tajně na mobil, co jsem řekla a pak to pouštěla těm osobám o kterých jsem mluvila a pod. Když jsem udělala státnice, tak mi všechny kamarádky pogratulovaly ale ona nic. Snažila jsem se ji pomáhat, půjčovala ji peníze,když potřebovala,nechávala ji u sebe přespat apod. Moc si s přítelem nerozuměli, protože na něj nebyl spoleh a on ji taky nemusel a radil,at se s ní nebavím. Taky mám své chyby, párkrát jsem něco domluvené zrušila nebo přišla pozdě,tak možna ji tohle naštvalo,ale nikdy jsem na ni neprozradila nic,co mělo zůstat mezi námi. Jsem z toho smutná,nevím co s přítelem a nevím co s kamarádkou.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

3x

Když se k tobě nechová jak kamarádka, tak to není tvá kamarádka.

Přítel se s tebou rozešel, už to není tvůj přítel.

Lidí je na světě dost, tak na nich lpět nemusíš.

tommy*
hodnocení

3x
Řeknu to takto... Vyser se na oba dva. Máš život před sebou a vsadím se, že si najdeš opravdovou kámošku a opravdového chlapa. :) Na ně už zapomeň, jdi dál a nevracej se k tomu. :)

hodnocení

2x

Zdravím. Přítel se s Vámi rozešel, tak ho dál neřešte. Už to není Váš partner. Kamarádka nebyla žádná kamarádka, ignoruje Vás, tak ji také neřešte. Najděte si lepšího přítele i lepší (opravdovou) kamarádku. I když chápu Vaše zklamání, berte to jako životní zkušenost a poučte se z toho. Partnery a přátele si vybíráme my sami...

id
hodnocení

1x

Vy jste už stejný dotaz položila před časem, že ano? Jakou radu jste využila?

hodnocení

0x

jak píše kami123

tiihle lidé už pro tebe skončili a ty pro ně.

Důvěru přítele si už nezískáš. Tvá kámoška mu to mohla podat po svém, jako sexuální schůzky a ty ho nepřesvědčíš, protože jsi ty výlety s kámošem tajila. Taky bych ti nevěřil.

víc netřeba dodávat

hodnocení

0x

Tohle jsem tady už jednou četla. A pokud si pamatuji, tak odpovědí bylo docela dost. Proč se ptáte po tak dlouhé době na to samé znova? *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]