Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevím si rady se svou kamarádkou. Měla jsi ji ráda ale udělala mi pár věcí, co vnímám jako podraz.Prozradila moje tajemství,které měly zůstat mezi námi. Nemám zrovna ideální vztah s přítelem a párkrát jsem byla venku s kamarádem, nic intimního, a ona to příteli řekla a bylo zle.Přítel se mnou rozešel týden před státnicemi,byla jsem psychicky úplně v háji a x dnů jsem se učení ani nedotkla. Nahrávala mě tajně na mobil, co jsem řekla a pak to pouštěla těm osobám o kterých jsem mluvila a pod. Když jsem udělala státnice, tak mi všechny kamarádky pogratulovaly ale ona nic. Snažila jsem se ji pomáhat, půjčovala ji peníze,když potřebovala,nechávala ji u sebe přespat apod. Moc si s přítelem nerozuměli, protože na něj nebyl spoleh a on ji taky nemusel a radil,at se s ní nebavím. Taky mám své chyby, párkrát jsem něco domluvené zrušila nebo přišla pozdě,tak možna ji tohle naštvalo,ale nikdy jsem na ni neprozradila nic,co mělo zůstat mezi námi. Jsem z toho smutná,nevím co s přítelem a nevím co s kamarádkou.
Zdravím. Přítel se s Vámi rozešel, tak ho dál neřešte. Už to není Váš partner. Kamarádka nebyla žádná kamarádka, ignoruje Vás, tak ji také neřešte. Najděte si lepšího přítele i lepší (opravdovou) kamarádku. I když chápu Vaše zklamání, berte to jako životní zkušenost a poučte se z toho. Partnery a přátele si vybíráme my sami...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.