Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpětně zjistit, zda člověk covid prodělal

Od: sametka odpovědí: 26 změna:

Moje kamarádka (44) se poslední půlrok zadýchává při chůzi do kopce či do schodů (dřív byla fit). Je už po obou očkováních a mě napadlo, jestli na konci zimy třeba neměla covid. Tehdy celá její rodina byla jakoby nachlazená, měli průjem a celkově se necítili. Na testy nešli, byli zavření doma, stejně do práce nemohli, učili z domova a děti jsou malé. Dá se nyní zjistit zpětně, zda nynější dýchací problémy nejsou spojeny s minulou eventuální covidovou nákazou?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

A nepřibrala za posledí rok 10 kg?

riva
hodnocení

5x

To už nikdo nezjistí. Proto je důležité očkování, aby člověk nebyl "přirozeně" naočkován virem.

Většina "přirozeně naočkovaných" měla lehký průběh . Proč pořád prosazujete jedno řešení na úkor ostatních bez jakéhokoli logického zdůvodnění? Existují i testy na protilátky

Očkování u VĚTŠINY nakažených MŮŽE zmírnit průběh nemoci...Vlastně jaké nemoci když v 99,9% případů se "léčí" pouze karanténou?

riva

Z těch "přirozeně naočkovaných virem" to celkem velký počet nepřežil. A ještě větší množství si užilo příjemný pobyt v nemocnici s kyslíkem. Proto se rozumní lidé nechávají očkovat. A třeba i opakovaně. Ty následky po očkování jsou nic oproti tomu jako končí nemocní.

někdo je naočkovaný virem,někdo propagandou.

007cz
A někdo Sputnikem, nezaměňovat s vakcínou Sputnik...nunici jen tak primitivně reaguji na tvojí primitivní odpověď.

Zajímavé , je tu plno imunologů a vakcinologů kteří přesně vědí jak COVID vakcina funguje. Já to nevím a proto se zatím do očkování nehrnu . To že někdo dělá dobrovolně pokusného králíka mě samozřejmě těší .

pb®
riva vy necelým 2% říkate, že zmřela podstatná část nakažených? A ve skutečnosti to budou úplně jiná čísla, protože někteří prodělali covid bezpříznakově, jiní na testy vůbec nešli, takže nefigurují ve statistice. Zato se do statistiky zemřelých počítají všichni, kteří v době úmrtí byli pozitivně testováni, bez ohledu na to, jestli covid nakonec byl příčinou úmrtí, nebo to byla rakovina v terminálním stádiu či věk 90+, srdeční selhávání a CHOPN. U prvních asi 13 zemřelých pacientů o komorbiditách informovali, pak přestali, neb začalo být jasné, že umírají většinou starší polymorbidní osoby, případně i mladé osoby, ovšem v mizerné kondici. Úmrtí mladé, zdravé, aktivní osoby se zjištěnou dostatečnou hladinou vit. D je obrovská náhoda.
riva
Teď už máme i souhrn příčin úmrtí - hlavní i ostatní dle úmrtních listů za minulý rok. A celkem se shoduje i s tím, co se ví okamžitě na základě testů na vir. A covid jako příčina smrti se dostal dostatečně vysoko pro to, aby se každý nechal naočkovat a přečkal to utrpení, že ho bude v noci bolet rameno. Samozřejmě kromě masochistů, kteří dají přednost pobytu na jipce.

hodnocení

3x
Možná rtg plic, CT plic, jestli se něco najde.

007cz
hodnocení

2x
Kamarád, voják z povolání,v kondici,mladší, jak říkají místní hrdinové po "chřipečce", stejné příznaky. Dnes v invalidním důchodu a čeká na nové srdce. Kamarádku pošlete k lékaři, pro jistotu.
pb®
Občas někoho čeká transplantace srdce po chřipce.
007cz
Pb, Vyřídím kamarádovi, určitě bude rád že nedostal chřipku a zdraví mu zničil covid.

hodnocení

1x
Test protilátek.
Protilátky budou po ockovani.
Zeť protrpěl 14 dnů v posteli ,potom testy pozitivní.Docela problém,protože jezdí s kamionem po měsíci test negativní a po dalším měsíci protilátky v hodnotě 3.Nepřepsal jsem se,opravdu žádné protilátky nemá, přestože měl Civid.

re4zon
hodnocení

1x
Koukam, ze kvuli medialni masazi lidem prestal fungovat mozek. Jestli by nahodou nestalo za to zjistit, jake potize konkretne ma a jak je lecit, a ne jestli mela/nemela covid...

smode*
hodnocení

0x
Hezký den. Říkal mi jeden konspirační teoretik že to jsou zničené červené krvinky po očkování (přenášejí kyslík) - jeden z vedlejších účinků *smich* myslím že by ale bylo dobré příliš nespekulovat a jít k lékaři.
otto*

Aj biblický Noe bol konšpiračný teoretik a to až do chvíle, kým nezačalo pršať. *smich*

pb®
hodnocení

0x
Nojo no, to je tak, když se lidi nechají opíchat jen tak, aniž by znali svůj zdravotní stav. Já jsem taky měla covid a na test nešla a pak jsem šla na protilátky, abych si potvrdila, že to covid byl. A přesně to měla ta známá udělat. Pokud se zadýchávala hned po nemoci, viděla bych to na problém způsobený nemocí. Pokud se vyléčila a byla ok jako před nemocí a zadýchává se až po očkování, tak to asi dlouhodobé obtíže po nemoci nebudou.
jaj*
Jo no, já se těším až se začne očkovat na veřejném WC pak teprve půjdu.

vnnvb
hodnocení

0x
Měla by hlavně jít k lékaři, může mít také něco se srdcem atd.
Sportuje? Má kondicku? Taky může být jen z formy.

sametka
hodnocení

U lékaře byla, nepřibrala na váze, srdce i plíce jsou prý v pořádku.

liska5

A pak taky psychika. Říká se, že nemůže něco rozdýchat. Něco ji tíží, starosti, nebo nějaký problém, třeba vztahový.

hodnocení

0x

Keby niekto zo zdravotníctva chcel a spravil to čestne a dal verejnesti porovnanie,že koľko ľudí zomrelo na respiračné ochorenia a chrípku pred pandémiou a koľko cez pandémiu,tak by sa tie počty výrazne nelíšili. Koľko ľudí behá po republike s tými problémami, čo majú iný po covide, už roky, no nemajú na čo to zvaliť,nájsť vinníka?

Proč by to dělal? Stejně řeknete, že lže ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]