Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola)závěrečné zkoušky

Od: sastral odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, po neúspěšně složené zkoušce v autoškole přemýšlím o tom ,zda nepřejít jinam. Má otázka zní , zda mohu přejít už jen na ty závěrečné zkoušky s tím, že si v té nové autoškole zaplatím doplňující výcvik? A musí mi instruktor v autoškole předložit doklad o zaplacení té zkoušky magistrátu , kterou sem neudělal? (Platil jsem 1000 a přijde mi to dost, kamarád platil v jiné autoškole v tom samém městě 700) Díky za odpovědi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tenchytrej*
hodnocení

0x

Můžeš zkoušku dělat kde chceš, u koho chceš a za každou nepovedenou zkoušku znovu platíš magistrátu. Ty peníze už nikdy neuvidíš, protože jsi platil za jeden pokus a to se platí pokaždé. Holt někdy si s tím rejžují prachy, protože se jim to vyplatí a student autoškoly nemá žádnou vyjednávací sílu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]