Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbuji moc často?

Od: pampeliska odpovědí: 13 změna:
Dobrý den je mi 15 a masturbuji tak 3× denně a nevím jestli je to zdravé takhle často jestli se mi třeba něco nemůže stát.
Máte nějaké zkušenosti?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pok
hodnocení

0x

Jak jsem se ptal níže - mám stejný "problém". Jen je mi více let...

hodnocení

0x

To je v normě.

clar
hodnocení

0x

Zdravím, na internetu je spoustu takovíchto článku a závěrem vždy je: masturbujte, kdy máte chuť. Snižuje to šanci dostat rakovinu prostaty . . . posilujete tím pánevní dno (je málo způsobů jak ho posílit) . . . a samozřejmě je to dobré na psychiku. A pokud jde o přehánění - tak 3x denně je ještě hodně daleko

-Clar

Předpokládám že člověk který si říká pampeliška a Kami, vůbec prostatu mít nebude :)
clar

Byla to zajímavost, ale ano, souhlasím s vámi.

hodnocení

0x

Čím víc, tím zdravější budeš. Maximálně tě může chvíli bolet, až bude moc "ochozený".

hodnocení

0x

pampeliško, nemůžu říct, že s frekvencí tvé činnosti souhlasím. Čas se dá využít i jinak. Máš spoustu informací na internetu o technice. Kvalitní mechoš, co bude rozumět i elektroautům, nebo chirurg, či jiná důležitá profese ti přinesou do života více užitku a společnosti více ovoce *palec*

kami123

A kolik je ideální frekvence prosím?

jericho
hodnocení

0x

často. No to záleží já se cítím podobně jako Lister z Červeného trpaslíka a nebo ten letitej fórek s tím, že v tomhle roce, desetiletí, tisiciletí nechtělo *smich*

jenda22
hodnocení

0x

Chceš pochválit? Bravo, jsi borec. A co má být?

mirek22*
hodnocení

0x
Já od 13ti a mám tři děti
vilik*
To děláte něco špatně.

oki
hodnocení

0x

Rada zní - masturbuj, co to dá!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]