Nejste přihlášen/a.
Od dubna trpím strašnou insomnií, v březnu jsem se začal stresovat a ležet, protože se mi udělalo slabo při karanténně a já nevěděl, co se se mnou děje. postupně jsem ležel více a více, až skoro celýden se zavřenýma očima, byl jsem z toho uplně rozlámaný a měl neustále přeleželé ruce, bál jsem se nemocí. Postupnějsem stále méně spal, ale nebyl vůbec ospalý, cítil jsem se hůř a hůř. Začal jsem brát AD Trittico a uvědomil si, že jsem se pouze mýlil, nic mi nebylo a já se rasoval,Trittico však způsobilo jen strašné úzkosti, 5 týdnů jsem spal jen nejmělčejšímspánkem, ani jsem nevěděl, že spím. nyní betu Mirtazapin, od poloviny května, snažímse snižovat, nyní 11 mg, ale mám pocit, že nespím, ale jenáse pouze o sedaci. Už nejsem úplně v pekle, ale stále je mi bídně. Máte někdo s něčím podobným zkušenosti? Jak jste to překonali? Co byste mi doporučili? Myslím, jak se chovat, prášky nechci, chci se zase vrátit do normálu, je mi 30 let. Dříve jsem žádné problémy se spánkem neměl a spal jsem výborně a hodně, spánek byl pro mě velmi důlležitý.
byvvalapacientka... nezlob se na mě, ale proč doporučuješ tazateli zvýšit dávky Mirtazapinu, když nemá stejnou diagnózu jako ty
Pokud vím, trpíš naprosto jinou formou duševní poruchy ( poruchami ).
Až tak, že jsi na plném, invalidním důchodu. ( Nic ve zlém ) !
Ale nedoporučuj nesmysly, prosím.
Pro tazatele, obraťte se na spánkovou laboratoř a také dobrého psychologa.
Až potom, kdyby to nešlo, tak na psychiatra.
Věřím, že se z toho dostanete i bez chemických driáků, půjde to, věřím tomu.
Ještě diskuze : emimino.cz/...
Nesdělila jsi tazateli, zda ti byl Mirtazapin předepsán na základě insomnie.
Pokud vím, tak nikoliv, tudíž tvá rada není dobrá !
Nesnaž se laskavě ordinovat tyhle dryjáky člověku, který má absolutně jinou nemoc než ty
Ani jedním slúvkem jsem tě neurazila.
Že máš invalidní důchod třetího stupně na duševní poruchy není urážka.
Chtěla jsem ti pouze sdělit, že tazateli svou radou spíše ubližuješ, místo abys pomohla.
Ostatně, od toho jsou lékaři. Toto je těžký kalibr, ten patří lidem, kteří vystudovali medicínu.
Více ti nehodlám na nic odpovídat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.