Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbace ve škole

Od: mikulaspokorny odpovědí: 11 změna:

Ahoj jsem kluk a mám takovej problem že občas mne to ve škole chytlo ale jednou mne u toho nachytala spolužačka když to ze mne vyprsklo a ja jsem se moc lekl... nevím co mám dělat

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nauč se ovládat. Jsou věci, které patří pouze do soukromí!

mikulaspokorny
hodnocení

Já vím ale co mám dělat když na mne viděla bojím se do školy. Co kdyz to rekla rodicum nebo pani ucitelce?

Mám chut utect z domu asi to udelam

72mona3*
hodnocení

3x

Ale no tak. *alene*

Pokud přistoupím na to, že je to pravda, pak mohu říci jediné. Co se stalo tak hrozného? Na "vyprsknutí" ještě nikdo neumřel. A spolužačka možná ani nevěřila vlastním očím. Ale dobrá historka pro pobavení.

Pokud už něco děláš, cokoliv, stůj si za tím. Vždycky se někde někdo může dívat (velkej bratr) ;). Takových "faux pas" ještě zažiješ... M.

break
hodnocení

3x
Zajmavý koníček, jiste zábavnější než modelářský kroužek..
Pokud nejseš učitel, tak o nic nejde...

motak
hodnocení

0x
Si ho nehon v hodine, no...
mikulaspokorny
hodnocení

to byl ten problem ze to bylo sice v hodine ale sel jsem na zachod a kdyz jsem si to delal tak ona sla na holcici a mne tam slysela a koukla se a stalo se

mathew
hodnocení

0x

Tak jestli spolužačka lezla na pánské záchody tak taky není zrovna "čistá" takže pochybuji, že to bude někde rozhlašovat ono by se to totiž mohlo celkem snadno obrátit proti ní*smich*

lent
hodnocení

0x

A holky chodí na klučičí záchody, že tě tam viděla? Nebo ty jsi byl na holčičím a tam tě potkala? No nazdar. No teď si to budeš muset odtrpět, ale až budeš jednou dědek, tak si na to už ani nevzpomeneš. A máš chuť utéct z domu a půjdeš kam? Co budeš jíst? Kde budeš spát a kdo ti vypere, navaří a nakrmí.

liska5
hodnocení

0x

Blázníš! Nikam neutíkej! To je její věc, že nahlídla do pánského záchodu. Tam se holt dějí pánské věci.

Kdybys Ty nakoukl na dámský záchod, taky bys mohl spatřit něco, třeba výměnu vložky. Spěchal bys s tím učiteli nebo rodičům? Takže klídek.

liska5

A příště se ptej pod přezdívkou.

hodnocení

0x
Včera jsem šel s holkou z kina, v autě jsme se tak nějak trochu pritulili, pak ještě víc, až jsem se před holkou taky vystrikl a vís co jí se to dokonce líbilo a mě také. Takže klid, není to nic zavadneho. Ještě bude šťastná že to už viděla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]