Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem kluk a mám takovej problem že občas mne to ve škole chytlo ale jednou mne u toho nachytala spolužačka když to ze mne vyprsklo a ja jsem se moc lekl... nevím co mám dělat
Ale no tak. ![]()
Pokud přistoupím na to, že je to pravda, pak mohu říci jediné. Co se stalo tak hrozného? Na "vyprsknutí" ještě nikdo neumřel. A spolužačka možná ani nevěřila vlastním očím. Ale dobrá historka pro pobavení.
Pokud už něco děláš, cokoliv, stůj si za tím. Vždycky se někde někdo může dívat (velkej bratr)
. Takových "faux pas" ještě zažiješ... M.
A holky chodí na klučičí záchody, že tě tam viděla? Nebo ty jsi byl na holčičím a tam tě potkala? No nazdar. No teď si to budeš muset odtrpět, ale až budeš jednou dědek, tak si na to už ani nevzpomeneš. A máš chuť utéct z domu a půjdeš kam? Co budeš jíst? Kde budeš spát a kdo ti vypere, navaří a nakrmí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.