Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer chtěl by jsem se zeptat od začátku července jsem vedeny na úřadu práce. Do 19 července jsem cekal než mi zaměstnavatel pošle potřebné dokumenty k žádosti od podporu v nezaměstnanosti. Takže 19 jsem je odeslal na úřad,. Celou dobu jsem nedostal odpověď jestli budu dostávat podporu. Až včera mi psali z úřadu ze jim nepřišlo Potvrzení zaměstnavatele pro účely posouzení nároku na podporu v nezaměstnanosti. Asi jim to nepřišlo nebo nevím kde je chyba zajímalo by mne kdyby jsem měl tedy nárok na podporu kdy mi peníze prijdou. Mám novou práci ale mám nastoupit až v půlce září, a jde o to ze nějaké peníze potřebuji. Mate s tím někdo zkusenost? Dekuji moc za odpověď
Zvedněte zadek ze židle a jděte osobně si na pracák vyřídit chybjící doklady.Pokud jim nic nedošlo, tak osobně běžte s prosíkem za zaměstnavatelem a požádejte o duplikách chybějících dokladů. Mohl jste doklady donést na pracák osobně a nyní nemusel vyřizovat kopie. Teprve pak se zajímejte o podporu. Když si tohle nevyřídíte, nic nedostanete.
potřebné dokumenty jsem včera odeslal a přišlo jim to. Také by jsem si to predtim rad vyřídil osobně ale chtěli to poslat přes e-mail. Teď jde o to kdy mi prijdou peníze
Ano poslal jsem ho přímo úředníci a prý je vše v pořádku. Teď už jen čekat kdy peníze prijdou jestli mi uznají podporu. Co jsem četl tak až někdy za měsíc by měli přijít od odeslání všech dokumentu. Ale zase vše jsem posílal už 19července ale napsali mi až 12 srpna ze něco ještě chybělo. Já pravé taky nejradši si vše vyřazuji osobně, ale chtěli to poslat přes e-mail.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.