Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup z allegro.pl

Od: pepan321® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl bych dětem koupit nějaká trička s motivem slavné počítačové hry, mají je na výše uvedeném e-shopu. Má někdo zkušenost s nakupováním? Dováží do ČR? Jak je to se clem? Díval jsem se, že se dá koupit i přes přostředníka, to bude dražší, ale zase je to vyzkoušené.

Děkuji za odpovědi.

Pepa

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prodejci obvykle do zahraničí nevyváží. Tzn. v takovém případě je nutno zvolit dodací adresu na polském území. Já osobně nakupuji přes prostředníka. Samozřejmě je nutno si spočítat, jestli se to vyplatí. Clo se samozřejmě neplatí, Polsko i ČR jsou součástí Schengenského prostoru.

doplněno 14.08.21 15:23:

Nakupuji přes

nakupy-polsko.cz/...

Před Covidem to bylo v pohodě, poslední dobou má pán delší odezvu, takže poslední dva nákupy jsem nerealizoval. V prvním případě nabídka skončila, než se k tomu vůbec dostal, ve druhém bychom to sice v pohodě stihli, ale náhodou jsem v ČR narazil na obdobné zboží za srovnatelnou cenu, tak měl smůlu...

hodnocení

Děkuji za odpověď, mohl byste někoho doporučit, přes koho bych zboží zakoupil?

jurajjuraj*
hodnocení

2x

na allegru nakapuji casto, nechavam si to poslat na dobirku ke kolegovi v PL ktery mi to druhy den doveze, jednou sem posilal i do CR ale tam vyslo postovne kolem 400,- + na dobirku mimo PL ti nikdo nic neposle

clo resit nemusis, PL je stat EU takze si tam muzes kupovat i 20 tricek najednou

hodnocení

0x

Pokud opravdu něco chci nebo potřebuju, tak kupuji i za cenu vysokýho poštovnýho. To je kolem 400,- :( .

hodnocení

0x
Allegro je stejný podnik jako Aukro, dokonce uznávají i registraci u registrovaných zákazníků.problem je pak jen v tom, že mívají dole poznámku, že do zahraničí neprodávají. A když ano tak PPL vychází kolem pětistovky. Takže byste těch triček musela koupit hafo aby se to vyplatilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]