Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucinky fenmetrazinu

Od: wydra® odpovědí: 7 změna:

Rada bych znala ucinky fenmetrazinu od nekoho kdo ho nekdy užíval, nebo má alespon zkusenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdysi dávno, snad v sedmdesátých letech, když se mi rozpadalo manželství, mi ho nějaký lékař napsal. Působil na mě paradoxně, byla jsem nabuzená, rozčílená, nejedla jsem, žila jsem na plechovce s kondenzovaným mlékem. *plac*I teď na netu jsou receze velice sporadické.

Právě já si pamatuju na jednoho kluka, ten to bral aby byl pořád nabuzenej a skoro nespal, v podstatě to byla droga. Dalo se to sehnat pokoutně bez receptu.

hodnocení

Diky za reakci. Ne, nemam v umyslu ho pouzivat, jen me zajimalo, jestli tlumi emoce nebo nabuzuje.

hodnocení

2x

cs.wikipedia.org/...
----
Kdysi, tuším v sedmdesátých letech ho prý brávali studenti ( vysokoškoláci ) k tomu, aby měli dlouhou výdrž v učení.
Protože se po něm nemohlo spát a také po něm byl prý člověk jakoby nabuzený a čilý.
Dnes je již díky bohu, jaksi mimo mísu, protože je to svinstvo.
Pokud ho začneš brát, je to cesta do pekel *cert*

doplněno 13.08.21 11:31:

Dodatek - po jeho požívání měli posléze dost často postižené děti ( debily, autisty, atd. )

slon
hodnocení

2x

Jako puboš jsem byl baculatější než bylo zdrávo, proto dětský lékař usoudil, že je třeba podpořit mou redukční dietu Fenmetrazinem. Upřímně, moc si neuvědomuju, jestli bych spíš chrněl nebo tančil. Vím že jsem neměl jen pocit hladu, leč chuť vítězila a proto po cca roce jsem ho již nedostal. Žádné následky nesleduji, jen tlustej jsem stále jako prase.

hodnocení

*smich* hezky komentar, diky za usmev!

hodnocení

Dekuji za odpovedi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]