Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny poradce. Potřebuji rychle peníze, abych se vyhnul exekuci. Vlastním cca 1,3 ha lesa. Nevíte, kde a jak tento les co nejlépe prodat? Realitek se bojím, mám s nimi špatné zkušenosti. Předem děkuji všem za rady.
My jsme prodávali les před třemi roky z toho důvodu, že se tam objevil kůrovec a vzhledem k věku už jsme nebyli schopni se o to všechno starat. Zavolala jsem Lesy.čr v okrese, kde žijete. Dohodili kupce. Bylo to rychlé, rád to koupil pán, který s našima sousedil a věnuje se tomu rád. Cena se odvíjí od toho, jaký les to je, jestli je vcelku, nebo rozkouskovaný. Někdy ho vykoupí i samotné Lesy, pokud tam nějaký v té oblasti mají, v našem případě neměli.
Prodejte ho a zbavte se starostí. Nám se strašně ulevilo. Jenom jsme platili daň z něčeho, z čeho nebyl žádný užitek. Každý rok jsme dostali jsme oznámení, kolik sazenic máme vysadit a při představě, že se někde celá rodina plahočíme a vysazujeme 2000 stromečků na mě šly mrákoty, nehledě na další vydání. Nikdy jsme nic nesázeli a žili ve strachu, že dostaneme pokutu.
Les má cenu pro toho, kdo se o něj stará, těží a něco z něj mají. Srdeční záležitosti jdou stranou
Přes realitku NE, odrbou vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.