Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy je nejlepší čas na průjezd Chorvatska?

Od: ymxdd odpovědí: 3 změna:

Zdravím, kdy je teď v léte nejlepší a nejhorší čas na průjezd chorvatskou dálnicí od jihu až na sever ze dní pátek, sobota, neděle? Mám v plánu vyjíždět v sobotu v poledne, ale nechce se mi trčet hodiny v kolonách.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ymxdd
hodnocení

Myslel jsem samozřejmě teď tento týdenrád bych byl do nedělního večera doma a nevím kdy jsou největší kolony. Po cestě sem jsem stál 3 hodiny v kolonách a nemůžu se na netu dočíst kdy je nejlepší čas odjet z chorvatska. Všude je jen kdy je nejlepší čas přijet do chorvatska

Já vím, dělal jsem si trochu legraci.

Ale ono si v podstatě nevyberete, je třeba mít štěstí. Já tedy (na dovolenou i z dovolené) jezdím téměř vždy mimo víkend, v pracovní dny. O víkendu Vás ta fronta stejně "někde" potká, pokud to nebude v Chorvatsku, tak někde jinde po cestě.

jen*
hodnocení

0x
Chorvatskou dálnici nejlíp projedes v neděli ráno, ale dál to bude už horší. V sobotu se střídají turnusy, takže to je kolikrát taky zajímavé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]