Nejste přihlášen/a.
Asi 2x jsem to zkusila, vzpomínám, jednou mě bolelo silně koleno a věděla jsem, že mě praktik stejně pošle dál. Tak proč čekat dvakrát?
Dostala jsem ovšem studenou sprchu. Nejprve musím vysedět potvrzení od praktika, s tím teprve jít k odborníkovi. Jednou mě ten odborník dokonce ani nevzal, když jsem neměla doporučení od OL.
Stejně tak je to na preventivním vyšetření na mammologii - nejprve musím zajít na gynekologii, aby mi vystavili doporučení.
Každý lékař si chce z toho krajíce peněz něco ukousnout. A když ho pacienti budou přeskakovat a chodit někam napřímo, z čeho pak bude, chudák, žít? Stačí se u něj jen ukázat, vzít doporučení a je hotovo.
Proto dneska poctivě začínám u OL. Je to zdlouhavé, je to zbytečné, ale chtějí to tak, co nadělám? Jaga.
Babojago, spíš jde o to, že pacienti (jistě ne všichni, ale je jich skutečně hodně) mají tendence oblézat s jedním problémem třeba čtyři doktory současně, nakonec s gulášem v hlavě se neřídí ničím a dál zatěžují zdravotnictví svými eskapádami. Jeden jim nevyhoví v léčbě, kterou doporučila "sousedka bába Dymáková", tak ho pomluvíme a šup k dalšímu. Nebo lezou se zubním kazem, který si rok pěstovali na ambulanci nemocnice zubního oddělení, nejlépe v osm večer v sobotu (nedávno jsem to samé viděla na Karláku, zejména spoluobčané z Ukrajiny to mají ve zvyku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.