No to já nevím :D. Četl jsem o tom někde, že u chlapů se po orgasmu vyplavi jakýsi spací hormon. U ženských prý ne, proto si po tom chtějí ještě povídat
tomasgulas
No, u mě platí se totálně přežrat. Ale to odpoledne, na noc bych to moc nedoporučoval
stirecek*
To ne, ženské chtějí ještě pokračovat
ohneta*
To ano, ale chcou to prolozit tim povídáním.
stirecek*
No znám některé, co kecaji i při tom. Zvláště učitelky jsou otřesně ukecané
joudic*
asi zadny spaci hormon nemam, usinam klidne 1-2h a orgasmus taky nefacha, jedine co funguje je 4 plzne pred spanim, a navic vstavam po pivu rano pekne bez budiku
Dva se baví: Poslední dobou nějak nemůžu usnout, nevíš, jak na to? No, já vždycky před spaním počítám. Jo? A do kolika tak počítáš? No, někdy do tří, ale někdy taky do půl čtvrtý
Zapnout přehrávání první písničky a nastavit nízkou hlasitost.
Při tomto postupu slyším jednu písničku a to ještě ne do konce.
Ale nevím, jak moc je tento postup funkční pro ostatní.
doplněno 05.12.12 09:59:
A ještě jsem zapoměl na jednu podmínku. V místnosti na spaní musí být tak 16°C, abyste se pěkně zavrtali pod peřinu.
tomasgulas
Tak to bych neusnul ani za zlaté prase
martina0*
Já to několikrát takhle zkoušela a neusla jsem, protože jsem si musela poslechnout každou písničku až do konce :D a ještě když je to potichu, soustředím se na to mnohem víc
Mnoha lidem se stává, že usnou při koukání na televizi a to přitom mají otevřené oči! Už jsem tu jednou psal, že zaspávám zásadně s pootevřenými, nebo přivřenými. Přitom se soustředím jen na dýchání, vše ostatní potlačím. Zaspím během dvou tří minut! Když mám oči zavřené, tak myslím na všechno možné a spánek nepřichází...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.