Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle usnout?

Od: jirkak* odpovědí: 20 změna:

Máte nějaké osvědčené metody jak rychle usnout? Nejlepší je asi nad ničím nepřemýšlet. Existuje jiného co urychluje spánek? Díky.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Ano, orgasmus, po tom se usíná velice dobře a rychle.

ohneta*
Ale to plati jen u chlapů.
pb®

Tak to jsem asi chlap.

ohneta*
No to já nevím :D. Četl jsem o tom někde, že u chlapů se po orgasmu vyplavi jakýsi spací hormon. U ženských prý ne, proto si po tom chtějí ještě povídat :)
tomasgulas

No, u mě platí se totálně přežrat. Ale to odpoledne, na noc bych to moc nedoporučoval :)

stirecek*
To ne, ženské chtějí ještě pokračovat :)
ohneta*
To ano, ale chcou to prolozit tim povídáním. :)
stirecek*
No znám některé, co kecaji i při tom. Zvláště učitelky jsou otřesně ukecané :)
joudic*

asi zadny spaci hormon nemam, usinam klidne 1-2h a orgasmus taky nefacha, jedine co funguje je 4 plzne pred spanim, a navic vstavam po pivu rano pekne bez budiku

hodnocení

1x

dej si pivo a usneš hned ;)

syfrig*

Souhlasim s -mike- jedina dobra odpoved a fakt to funguje!*pivo*

namyslenecek*
hodnocení

0x

Napada me...pocitat ovecky :D

cobrak*
hodnocení

0x

Dva se baví: Poslední dobou nějak nemůžu usnout, nevíš, jak na to? No, já vždycky před spaním počítám. Jo? A do kolika tak počítáš? No, někdy do tří, ale někdy taky do půl čtvrtý :-D

P.S.: To jen tak pro zasmání :)

namyslenecek*

Povedeny :D

hodnocení

0x

Jak již někteří zmiňovali... ty směšné kopulační pohyby leckoho uspí... a samozřejmě dělají-li dva totéž je to ještě lepší :)

hodnocení

0x

Pořídit si rádio s časovačem vypnutí.

Založit do přehrávače oblíbné CD.

Časovač nastavit na vypnutí po 30-ti minutách.

Zapnout přehrávání první písničky a nastavit nízkou hlasitost.

Při tomto postupu slyším jednu písničku a to ještě ne do konce.

Ale nevím, jak moc je tento postup funkční pro ostatní.

doplněno 05.12.12 09:59:

A ještě jsem zapoměl na jednu podmínku. V místnosti na spaní musí být tak 16°C, abyste se pěkně zavrtali pod peřinu.

tomasgulas

Tak to bych neusnul ani za zlaté prase *smich*

martina0*

Já to několikrát takhle zkoušela a neusla jsem, protože jsem si musela poslechnout každou písničku až do konce :D a ještě když je to potichu, soustředím se na to mnohem víc

hodnocení

0x
Mnoha lidem se stává, že usnou při koukání na televizi a to přitom mají otevřené oči!
Už jsem tu jednou psal, že zaspávám zásadně s pootevřenými, nebo přivřenými. Přitom se soustředím jen na dýchání, vše ostatní potlačím. Zaspím během dvou tří minut!
Když mám oči zavřené, tak myslím na všechno možné a spánek nepřichází...

pohanka*
hodnocení

0x

Teplé mléko s medem.

doplněno 05.12.12 19:40:

mě osobně funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]