Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí na Privátu nebo v Bordelu?

Od: mates12 odpovědí: 9 změna:

Dobré odpoledne nebo už spíš dobrý podvečer:)) Má tady někdo z vás zkušenost kdo byl už v bordelu nebo na privátě? Totiž takhle rozhoduji zda tam jít nebo nejít? Jaké to tam je? Jak to tam probíhá? Když tam zavolám telefonicky co jí musím říct nebo zda Mám říct Prosím vás chci si u vás obědnat sex? :)) Máte někdo s tíhle tím nějakou zkušenost? Děkuji

PS. Ještě by mě zajímalo když tam příjdu a řeknu té dané holce že jsem sladký nezkušený panic tak co ona jak na to bude reagovat? Děkuji moc za vaši odpověď Nashledanou a hezký den :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bude reagovat normalne. Jste pro ni jen zakaznik. Zavolejte , reknete , ze ji chceze. Domluvte si cas , datum a kde. Pak prijdete a uzivejte si.

atreus*
hodnocení

0x

Doporučuji přečíst si napřed recenze

masher.cz/...

majsterjoe*

jako recenze poslouží nornik.net

majsterjoe*
hodnocení

0x

Na privát zavoláš a zeptáš se kdy se můžeš stavit a jaké služby a za kolik daná slečna nabízí. Ve vykřičeném domě si vybereš z dané nabídky slečen, zaplatíš a vše už řešíš s danou dívkou. Kur*ou. Jako profesionálka nebude reagovat v žádném případě negativně, protože ty si její zákazník. Bude se na tebe po celou dobu uměle usmívat a dělat co budeš chtít. Rozhodně nedoporučuji o panictví přijít v prvním bordelu na který narazíš. Tak samo na privat. Může to dopadnout špatně. Některé to dělají jen pro prachy a nic jiného je nezajímá. Proto na privátech je třeba se domlouvat s placením po aktu.

Na sex o prázdninách najdeš spoustu holek. A zkus i inzeráty.

kakamila
hodnocení

0x

Doporučuji shlédnout "několikrát" film Kurvahošigutentág...prosím tě,kolik je ti let?

hancule*
hodnocení

0x

Dobrý den,Matesi - jen dotaz - proč o sobě hovoříte jako o ,sladkém,?

hodnocení

0x
Řekl bych, že to tam moc nechodí.
Spíše to stojí, nebo také visí...

72mona3*
hodnocení

0x
@hejkal *palec*
A já chtěla napsat: "Nejdřív mi zavoláš..." *haha*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Matýsku.

Nechci ti brát nějaké iluze, ale aby jsi nebyl třeba nepříjemně překvapený. Ta nějaká slečna má právo tě třeba i odmítnout. Na privátě nemusí lehnout pod každého. Sice kšeft je kšeft, ale konečný výběr je na ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]