Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne nebo už spíš dobrý podvečer) Má tady někdo z vás zkušenost kdo byl už v bordelu nebo na privátě? Totiž takhle rozhoduji zda tam jít nebo nejít? Jaké to tam je? Jak to tam probíhá? Když tam zavolám telefonicky co jí musím říct nebo zda Mám říct Prosím vás chci si u vás obědnat sex?
) Máte někdo s tíhle tím nějakou zkušenost? Děkuji
PS. Ještě by mě zajímalo když tam příjdu a řeknu té dané holce že jsem sladký nezkušený panic tak co ona jak na to bude reagovat? Děkuji moc za vaši odpověď Nashledanou a hezký den
Na privát zavoláš a zeptáš se kdy se můžeš stavit a jaké služby a za kolik daná slečna nabízí. Ve vykřičeném domě si vybereš z dané nabídky slečen, zaplatíš a vše už řešíš s danou dívkou. Kur*ou. Jako profesionálka nebude reagovat v žádném případě negativně, protože ty si její zákazník. Bude se na tebe po celou dobu uměle usmívat a dělat co budeš chtít. Rozhodně nedoporučuji o panictví přijít v prvním bordelu na který narazíš. Tak samo na privat. Může to dopadnout špatně. Některé to dělají jen pro prachy a nic jiného je nezajímá. Proto na privátech je třeba se domlouvat s placením po aktu.
Na sex o prázdninách najdeš spoustu holek. A zkus i inzeráty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.