Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké oblečení do 19° C

Od: hhh999 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Mám jeden dotaz. Jedu v pondělí 21.6 do Brna. Hlásí, že má být 19°C. Budu celý den venku a hlásí, že má pršet. Co myslíte nebude mi zima, když si vezmu triko s dlouhým rukávem a na to svert? Bundu se mi teda nechce tahat, když budu mít děštník.

PS: Myslíte, že kožené boty promoknou?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že zima ti nebude. Kožené boty promoknou určitě, nepromokly by snad jenom gumáky... ale zima není taková, aby se ti z promoklých bot něco stalo. Ještě záleží na tom, jestli budeš jenom někde celý den postávat nebo jestli budeš mít víc pohybu - to by ti mohlo být v triku s dlouhým rukávem a svetru i horko.

Věř ve svou šťastnou hvězdu a doufej, že nezaprší...

lidka*
hodnocení

2x

Já bych spíš doporučila přibrat do batůžku triko s krátkým rukávem. Sluníčko už má sílu a léto je na spadnutí, i když to tak nevypadá. :( Na pondělí sice hlásí déšť i na jihu Moravy, ale jistě bude možnost se v průběhu dne něčím zahřát. Čím - to už nechám na vás. ;) Navíc máte šanci ještě výběr oblečení podle nedělního večera upřesnit. Hlavně ať výlet dopadne dobře! *placni*

hodnocení

2x

Zima ti určitě nebude. V Brně bývá vždycky tepleji než jinde. *hej*Triko s dlouhým rukávem asi ne. Stačí krátký rukáv. 19´C je dost. Bude ti horko a uvnitř, třeba na obědě, se opotíš. ;) A suché ponožky si přidej do bvatohu, třeba na cestu zpět. Chce to klid a nohy v teple. :) Krásný výlet a hezké zážitky. A pozdravuj Brno!

ff*

Kožené boty normálně promoknou ale stačí,když je nastříkáš impregnací ve sprey na boty.Mají to v každé obuvi krámu.Vím to z vlastní zkušenosti.Normálně kožená bota čerstvě koupená okamžitě propustí vodu,hlavně broušená hrubá kůže.Ale jestli je to hladká lesklá kůže,bude asi lepší pořádně namazat krémem.

Jojo, impregnace je bezva vynález! *palec*Dokonce mi prodavačka poradila naimpregnovat plátěnky. A měla pravdu. Nešpiní se tak a snadněji se perou. A kožená bota vydrží mnohem déle pěkná. A to ani nebudu mluvit o zimních botách.*vtip*

hhh999
hodnocení

Moc Vám všem děkuji. My tam jedeme se školou na exkurzi, takže chození po památkách se nevyhnu. Každopádně děštník si vezmu sebou. Ty boty (jsem dívka) jsou takové nazouvací kožené, snad tu vodu vydrží.

radi*

Hlavně podprdu a spoďáry! To je základ... :)

výtka
Upozornění od administrátora 19. 06. 2010 23:16:20
když nevíš nic, tak raději nic neříkej...

hhh999
hodnocení

Bydlím též na Jižní Moravě. Těď je u nás 16°C . Venku je docela chladno. Já venku dnes ještě nebyla ale kamarádka ano a vzala si na sebe triko s dlouhým rukávem svetr a vestu. Zima jí nebyla. Trochu mě to zvyklalo. Přemýšlím, zda si zítra nemám vzít také vestu. Zase jedeme autobusem a je možnost tam nechat přebytečné svšky.

Jinak u nás hlásili déšť a ještě od rána nespadla ani kapka. Už těm předpovědím moc nevěřím.

Pane bože to sou otázky *ee* Mám se tedka vykoupat a nebo to mám nechat až po večeři? *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]