Zdravím, jak vypadá v dnešní době cestování? Chtěl jsem se na jeden den podívat do Polska. Píšou něco o antigenním testu ale nesmí být starší než 48 hodin? Kontroluje to tam někdo v praxi? Co se stane v případě že během pobytu v Polsku vyprší těch 48 hodin? Očkování nepřipadá v úvahu pokud budou všude mít Pfizer.. Děkuji
Zdravím, v Polsku mě zatím nikdo nekontroloval. A to tam jsem skoro každý týden. Pokud Vám vyprší test,tak Poláci říkali,že platí stejné podmínky,jako kdyby jste test neměl vůbec. Jak je to ale v polských nařízeních,to nevím, nestudovala jsem to, neboť jsem očkována.
Co se týče Polska, tak to vám neporadím. Ale...proč se nenecháte očkovat vakcínou Pfizer? Je výborná, vedlejší účinky v mé megalomanské rodině bylo absolutně bez problémů. Tak šup, šup
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.