Nejste přihlášen/a.
Františkovy lázně jsem navštívil teď v červenci na týden. Bohužel jsem takovou restauraci s prosklenou podlahou neviděl, ani jsem se nedočetl, že by tam něco takového bylo. Na jídlo jsme jednou navštívili Rybářskou baštu - výborné, ale trochu dražší. A opakovaně jsme se stravovali v Euro - Asia restaurant - to mají Vietnamci a cena, porce i kvalita super. Vždycky v pro mě neznámých městech lovím podle google maps a zkouším ty s nejlepším hodnocením od lidí (tj co do počtu hodnocení plus co nejvíc bodů).
Ve Františkových Lázních je několik příjemných restaurací a kaváren. Asi nejzajímavější je Rybářská bašta, která je hned u rybníčku v parku a nabízí nejen výborné jídlo, ale i pěknou podívanou. Podlaha je skleněná a díky tomu host detailně vidí život v rybníce, včetně krásných kaprů.
Jídelní lístek
Salát s grilovanými říčními raky. 219Kč
Kapří škvarky pikantní kousky. 199Kč
Grilovaný filet candáta s bylinkovým máslem. 289Kč
Salát s grilovanými říčními raky. 219Kč
Kapří škvarky pikantní kousky. 199Kč
Viděla jsem tuto podlahu v Casinu na hlavní třídě, budova je trošku podobná Národnímu divadlu v Praze. Byla tam restaurace a různé koncerty, tance atd. Nyní je už delší dobu zavřená. Škoda. Chodilo se tam při prohlídkách s průvodcem, celá podlaha je skleněná a plavaly tam velké ryby. Nádhera to byla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.