Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla jsem se zeptat dnes jsem měla pohlavní styk s kondomem poté se partner udělal a asi 10 minut na to ho do mě znova zasunul ale bez kondomu ale už nic nebylo ...je možné abych otěhotněla? třeba díky tomu že nějaký spermie v jeho močové trubici ještě žili? přítel říkal že se snažil vše předtím dostat ven a utřel se ale.. moc děkuji za odpověd nebo jestli má někdo podobnou zkušenost...
spermie zdraveho sexualne aktivniho muze na vzduchu preziji i nekolik minut - dokud ten "flek" neuschne.. otazkou je jak dlouho muzou prezit v mocove trubici.., zasouvat neco nekam po deseti minutach a jeste bez gumy je hloupost.. otehotnet muzete i zavadenim "kontaminovaneho" prstu nebo jazyku nekolik minut po "akci" nic ve zlem.. ale v 21 stoleti by clovek rekl ze dospela zena bude vedet jak jeji telo a tyhle veci funguji nez je zacne provozovat
.
ale na druhou stranu nezapominejte ze jen mizive procento nechranenych styku opravdu konci tehotenstvim.. ale nejaky holky jsou "chytlavejsi" nez jine..
doplněno 25.07.14 22:41:
nehlede na to ze otehotnet muzete i pokud se do vas partner primo "neudela" protoze uz jen pri erekci dochazi k vylucovani "lubrikacni" tekutiny ktera sama o sobe spermie MUZE obsahovat.. pak se plno slecen divi ze jsou v tom kdyz se do nich prece frajet neudelal.
No nevim jak dlouho tam potvůrky vydrží, ale v močové trubici je obecně zásadité (kyselé) prostředí což je pro spermie přímo jako hřbitov, takže podle mně těhotná nejste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.