Hlavně o samotě a nezanechávat po sobě stopy. Jinak nechápu, že dnešní mladí vědí o co se jedná, ale nevědí jak na to. Kdysi dávno jsem na to přišla sama, aniž by mi někdo dával návod a aniž bych věděla, o co se jedná.
buss
jo jo, přirozeným vývojem, když nebyl internet, tam je dnes mozek. Člověk poznal, co mu dělá dobře.
Dobrý den, a nešlo by třeba pro začátek použít vlastní ruku? Zdravím!
doplněno 09.12.14 12:16:
pb - jo jo, návod je potřeba, aby to bylo technicky dokonalé. A jak se píše skoro v každém správném návodu: "Před použítím zatřepat". To může platit i v tomto případě.
Mám dojem, že stupidní otázky 10-15 letých o sexu jsou sem vkládány ze srandy. Jinak si to neumím vysvětlit. Nebo jsem opravdu už tak "off"?!
lidus*
Přesně tak a nejhorší to bývá o prázdninách, nereagovala jsem ale po přečtení otázky mě první napadlo "zkus si ho vzít do ruky".
sebod*
Lidus. Co, nebo koho že si to má vzít do ruky?. A vočem že se to tady, holky moje zlatý, vůbec píše? Ta masturbace - to je něco spojenýho s adventem? Nebo snad nějaký vánoční zvyk? Třeba bych to taky zkusila, jestli to stojí za to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.