Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje v Praze levný bufet na stojáka?

Od: vanasi® odpovědí: 18 změna:
Je to neuvěřitelné.Můj poslední levný bufet tady v Praze na jedné stanici metra měl kvůli covidu zavřeno, a teď když otevřeli, tak polévka držtková zdražila na 40 kč!Tak a je to.Kde je nějaký jiný levný bufet?Moc děkuji za jakýkoli tip.Jsem z toho moc smutný.Co si jen počnu?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

5x

V centru Prahy Havelská Koruna - havelska-koruna.cz/... . Ale polévku jsem letos o dovolené dostal za plus minus 40 i daleko mimo Prahu. Už to bohužel asi jinak sotva bude :( Ještě možná nějaké Vietnamské či asijské restauračky mimo hlavní oblasti.

2222

V té Havelské Koruně jsem se minulý týden při cestě do Prahy docela dobře za rozumnou cenu najedl a mohu doporučit.

hodnocení

2x

celkem jsem byl spokojený je to par ulic od dolního konce vaclaváku jmenuje se to havelská koruna na to že je to v centru lidové ceny

hodnocení

1x

Taky pořádně zdražli v Havelské koruně. Jídlo už za 158.- kč , za 163.- kč,.

Nebo bez masa jen omáčka se 4 knedlíky za stovku. *bzum*

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedávno jsme objevili v Libni bufáč. A tam skvělého hovězího ptáčka s rýží. Ohromně chutný kus masa, omáčka není cítit dochucovadly a možná i knedlík by nebyl marný. A ceny okolo stovečky. ;)

Lidová jídelna Pa/...

hodnocení

1x

lidovajidelna.cz/...

Jela jsem kolem tramvají a překvapilo mě, že taková jídelna existuje. Váš dotaz mi to připomněl.

Do této jídelny byla fronta až ven už před covidem.

rafm
hodnocení

1x

Nárožní jídelna na Letné, Milady Horákové je opravdu levná jidelnamasoletna.cz/... (stanice Tram U Billy)

firmy.cz/...

Dnešní menu (mají ale větší nabídku uvnitř):

Středa 4.8. 2021

Polévka:

Gulášová 35,-

Květáková 35,-

Hlavní jídlo

Hovězí na pepři, houskový knedlík 9,-

Hovězí rajská, houskový knedlík 109,-

Pikantní nudličky v bramboráku 99,-

Kuřecí steak s hermelínem , brambor 109,-

doplněno 04.08.21 14:08:

Hovězí na pepři bude spíš za 109.-Kč. Chlebíčky mívají za 18-20 Kč /ks (na Prahu levné) a nemají chybu. Rostbífový doporučuji. Menu je nutno vyzkoušet, ale nebude určitě horší než jinde.

To hovězí na pepři s houskovým knedlíkem za 9 korun bych si dala dvakrát. :) Připomíná mi to ceny v 70. letech.

Dívala jsem se na odkaz přímo do restaurace a skutečně je tam tato ceny uvedena. Že by chtěli přilákat strávníky? Nebo je to tak nechutné, že to nikdo nechce, tak udělali slevu? Kdoví. Jaga.

hodnocení

1x
Docela levně se najíte v pasáži Světozor, v suterénu. Nevím teď název té hospody. Ale ceny tam mají dobré a velký výběr jídel.

Ano, pravda, tam je taky každý den fronta. I ceny dobré.

martin281
hodnocení

1x

Existuje..samoobslužný bufet na stojáka - Korunka u Arbesa, adresa Zubatého 2 (vstup je za rohem z ulice Štefánikova), Praha 5 - Smíchov (u zastávky Arbesovo náměstí).

hodnocení

0x

Zdražuje se všude, někde o pár korun, jinde o hodně.

Znám bufet s prodejnou, není ovšem v Praze. Není ani na stojáka, jí se vsedě u stolků pro čtyři. Vložená fotografie je z léta 2017. Byla jsem tam i letos, před dvěma týdny. Ano, také trochu podražili, ale na hlavních jídlech zhruba o 5-10 Kč. Letošní fotku nemám, ale ceny nyní:

gulášovka 20 Kč, česnečka 15 Kč. Sami dělají dobré chlebíčky s vejcem a šunkou, kus za 12 Kč. Loni byly za 10.

My si letos dali: vepřový řízek a salát za 60, svíčkovou za 60, k tomu 2x 0,5 l Zonky po 13 Kč. Celkem tedy 146 Kč za 2 obědy s pitím.

Mají tam pořád plno. K tomu nabídka různých čerstvých salátů, pomazánek, ovocných knedlíků, polotovarů...a vynikající tvarohový krém s čokoládou. Má to dvě velké chyby:

1/ je to od nás hodně daleko

2/ podobnou provozovnu znám, bohužel, jenom jednu

Jinak bych odvezla sporák i hrnce do sběrného dvora a chodila na oběd každý den. :-P Jaga.

doplněno 04.08.21 13:50:

Takže i v době rostoucích sen se najde příjemné prostředí a lidové ceny. Jen byste z Prahy hodně projel, tudíž se to nevyplatí.

Existuje v Praze levný bufet na stojáka?
rafm

Mimopražský u D1 - rybí bufet. Motorest U rybiček, 42. km směr Praha. Jídla kolem 120.-Kč (na ryby to jde) u-rybicek.cz/... u-rybicek.cz/... Rybí polévka se zeleninou za 35 Kč, půllitrová miska. Bagetku k tomu pečou sami.

kami123

Nespletla jste se o nějaký ten rok navíc?

Nebo kde je zádrhel? Za takové ceny se to snad ani nedá v rozumné kvalitě uvařit.

Kde to je? Klidně si udělám výlet abych to viděl na vlastní oči.

Není to rozlehlý sál se starými komunisickými světly a stropem? Tento styl miluju.

Kami, nespletla. Hodovala jsem tam letos koncem července. Dostanu se tam ale jen 1x za rok, bohužel.

Jsou to lahůdky VESNA ve Žďáru nad Sázavou. Nahoru, kousek nad náměstím, po levé straně. Slyšela jsem, že zázemí mají vlastní, tudíž nemusí platit nájem a chtějí lidem ukázat, že to funguje i za ceny, které nejsou astronomické. Ano, budova je taková kostka z minulých dob. Ale uvnitř je člověku moc dobře, venku na zahrádce jakbysmet. Kde jinde koupíte dobrou hotovku za 60 korun?

Tím nechci dělat reklamu, i když si ji podnik zaslouží. Ale reklamy jim skutečně není třeba, mají pořád plno strávníků.

Chtěla jsem původně odpovědět do vnitřní pošty, tu ovšem nemáte. Tak jsem to napsala veřejně. Snad se nikdo zlobit nebude. Proč nepochválit dobrý podnik, který je navíc asi jediný v celé republice?

Zajeďte si tam a dáte mi za pravdu. Stojí to vážně za to. Jaga.

hodnocení

0x

Restaurace v Praze neznám a to tak, že vůbec. Včera mi ale známá vyprávěla, jak dobře a levně se najedli v hospodě ZANZIBAR v Praze-Ládví, prý jen kousek od metra. Neumím to stáhnout, tedy jen pár nabídek:

Polévka 25 Kč, pokud je ale podávána s dalším hlavním jídlem, stojí jen 50%, tedy 12 Kč

0,5 l sodovka 10 Kč, 0,5 l Pepsi, Mirinda 20 Kč

Smaž. hermelín, hranolky, tatarka 89 Kč

smaž. vepřová kapsa /šunka, sýr/, hranolky 75 Kč

smaž. eidam, hranolky, tatarka 65 Kč

smaž. řízek, hranolky, okurka 65 Kč

steak na grilu, hranolky, okurka 65 Kč

maso na grilu, duš. zelenina 65 Kč

a dfalší a další ndobroty za ceny pro Prahu nevídané. Vaří se od 11 do 20 hodin. Dobrou chuť. Jaga.

hodnocení

0x

www.gastrokarlin.cz

jericho
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 04. 08. 2021 09:34:19
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]