Nejste přihlášen/a.
zdravim vas, chci se zeptat jestli nekdo mate tyto zkusenosti jako ja a jak jste je popripade resili, nebo co vam pomaha, mám blokaci krční patere, lecim se na to uz rok ruznejma zpusoby rehabilitace dd proudy, masaže obstřiky apd ale nic nezabira nebo zabere ale tak na den au dva a je to stejne, po navsrteve neurologa ma poslalla na rentgnem a zjistili mirne vychylenou pater a´le na pravou stranu hlavu otočím v pohode a na levou may do čtvrtky a nic nezabira, mam denně bolesti hlavy az do očí nevim co s tim mám dale delat, dekuji za kazdou radu
Začněte cvičit jogu! Zahodíte pak všechny léky, které Vám jen škodí a neléčí příčinu bolesti . Od té doby co cvičím neznám bolest ani krční páteře ani zad ani ničeho jiného.Předplaťte si kurz na celý rok ať Vás to donutí cvičit pravidelně .Váš cvičitel Vás naučí cviky speciálně na krční páteř, které jsou velmi jednoduché a velmi účinné.
Jistě v rámci rehabilitací i cvičíte. Při deformaci páteře asi nic nepomůže trvale (něco jde i operovat, ale nevím nevím), nicméně pravidelné cvičení na krční páteř (a na páteř vůbec, nejsou to zcela oddělené součásti těla) je nesmírně důležité.
(Na rehabilitaci člověk cvičí, ale nejde ani tak o to, zacvičit si tam, ale naučit se ty cviky a pokračovat v tom doma. Jak říkají ortopédi, důležitou roli hraje "svalový korzet".)
Jeslti se vám páteř blokuje opakovaně tak budete mít v těle zánět který to vyvolává. Doporučovala bych si koupit Lichořeřišnici a tablety s magnésiem Laura
aspoň mě to tedy pomáhá na bolesti hlavy , které mám také od krční páteře
Tato lichořeřišnice není určena ani na bolesti hlavy, nebo páteře. Má sice protizánětlivé účinky, ale nejčastěji se používá na močové cesty. Ověř si to na internetě. Já jí kupuji v tabletách v lékárně.
Vím že se používá na močové cesty . Ale uvedla jsem ji právě kvůli těm protizánětlivým účinkům . Od zánětu by mohly být vyvolány opakované blokace krční páteře.
Lauři, jen tě doplním doufám, že se nebudeš na mne zlobit. Při užívání Lichořeřišníce je nutné vyvarovat se kyselého v potravě.Záněty vznikají v důsledku usazování se kyseliny močové v kloubech. Tudíž máš samozřejmě pravdu s aplikací tinktury Lichořeřišnice na tento problém. Špatně fungující ledviny mají za následek usazování v kloubech a omezení hybnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.