Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urážka veřejného činitele

Od: nico odpovědí: 3 změna:
Zdravím, před pár týdny jsem byl kontrolován hlídkou městské policie.
Zastavili mě udájně z důvodu překročení rychlosti.
Kromě toho že mi tvrdil že mou rychlost změřili pomocí TACHOMETRU a GPS na palubní kameře čemuž jsem se zasmál a řekl že v tom případě asi naschlednou, že potřebují certifikované měřící zařízení.
Tk začali být oba agresivní a arogantní, kromě raristických urážek, které řešit nechci mi řekli “však mi si na tebe počkáme a uvidíš co vše ti dokážeme naměřit” na to jsem již reágoval větou
“Drž hubu a jeď si po svém” už jsem jich měl fakt dost, kromě toho že me stopnuli vlastně bezdůvodně když jsem spěchal domů ještě mám poslouchat urážky?
Myslel jsem že dokud neřeknu něco jako že je třeba kokot a podobně že to nemůže nikdo brát jako urážku, chtěl bych se teda zeptat zde podle zákona je věta “drž hubu a jeď si po svém” urážkou v. č.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

1x

Tihle policajti otravovači se občas se někde vyskytnou, třeba když si doma neštrejchnou, nebo si připadají méněcenní, a pak svojí frustraci musí ventilovat v rámci výkonu své funkce u každého, na koho si v uniformě troufnou.

Jestli vám přijde nějaká pokuta, předvolání, či cokliv jiného, dejte podnět na GIBS. Pokud se to ohlásí, tak pokuta vás zřejmě nemine, ale můžete to zavařit tomu hovadu, které vás do této situace dostalo.

Mám kamaráda policajta, moc chytrý a slušný kluk. A když mu vyprávím podobné historky, tak jen kroutí hlavou a nechápe. On je omlouvá a říká, že i policajti jsou jen lidi s chybami. Ale druhým dechem říká, že tohle by se stávat nemělo.

jant

Když už jsme u těch hovad a u toho štrejchnutí, co takhle rozdíl MP x PČR? Dále zkuste lépe číst nebo lépe chápat psaný text. Doufám, že se chápeme*bzum*

nick6478
Nic neumíš, zvládneš 4 lety obor s maturitou a potom i autoškolu? Super pojď ke státní policii popřípadě k měšťákům tam maturitu nepotřebuješ sbírat ho*** v parku zvládneš i bez vysoké *smich2* a nejhorší je že to má být složka která má pomáhat a chránit ale jediné co umí říct tak je "my musíme plnit rozkazy" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]