Nejste přihlášen/a.
Zdravím, existuje něco osvědčeného na artrózu zápěstí? Většinou Vám lékaři řeknou, že to odpovídá opotřebení a stáří...a v návaznosti na sport tomu asi tak i bude. Operace přináší určité riziko a tzv. cvičení rovněž nemusí 100% pomoci. Při sportu jsem si brával tablety UNO s Diklofenakem, ale myslím, že to bylo pěkné "svinstvo"po přečtení příbalového letáku...Nicméně pak moc možností nezbývá...např. vyzkoušet nějakou mast či jiné tobolky?
Přípravku Arthrolon, který se dá koupit pouze on-line a nikde jinde moc nevěřím a tipuji, že to bude nějaký podvod - viz.
Má někdo zkušenost s mastmi jako je třeba Energy Artrin krém nebo Almiral Gel či tobolkami Kloubin? Díky
Chrupavku vám nikdo ničím nenahradí.Protože mám také mnohé problémy, tak člověk je rád, že si alespoň uleví od bolesti. Mně doporučil kamarád ( koňský lékař, stará se o závodní koně) níže uvedenou masť. Nedám na ní dopustit. když u koní s tímto produktem léči klouby, svaly i šlachy, proč by to nemohlo pomoct lidem? Vyzkoušejte
Artroza? Ne artritida? Artroza je opotřebovaná chrupavka v kloubu. Představte si rozebranou kuřecí čtvrtku. Oba protikusy kloubu jsou potažený hladkou chrupavkou a kloužou po sobě hladce, bez námahy. Jakmile se chrupavka odrbe, je "chlupatá"nebo úplně chybí, pak to je artroza. Chrupavku ničím a nijak nelze nahradit. "Víra tvá tě uzdraví"je dobrým přesvědčením pří léčbě jakýmkoliv léky, které stejně chrupavku nenahradí. Léčí ortoped.
Artritida je zánětlivé onemocnění kloubů, většinou zakotvené v dna, způsobené vadnou imunitou, nepravidelně dědičné. Může se držet v jednom kloubu a ve šlachách okolo. Klidně i celá desetiletí. Může se stěhovat, neuvěřitelně rychle a bezdůvodně po všech kloubech těla. Toto onemocnění může diagnostikovat a léčit revmatolog.
Teprve teď jsem si přečetla článek dr. Hanse Kocha. Bóže, to je blábol! Jestli o to stojíte, najděte si na Facebooku skupinu RA, revmatoidní artritidy. Najdete tam stovky postižených různých věkových skupin z celého světa. A jejich zkušenosti a také zkušenosti s lékaři. Včetně Německa.
Tenhle článek by vás mohl zajímat zdravezdravi.cz/...
Jo, článek dr. Hanse Kocha je fakt dokonalý. Zvlášť mě zaujalo, jak je napsaný úmyslně a přehnaně zmršenou češtinou, snad aby to vypadalo, že je onen "doktor" skutečně Němec, který nejen že neumí česky mluvit, ale dokonce i psaný text v tabulce dokáže zmršit. A český reportér, který to všechno zapisuje se ani nesnaží to napravit.
Podobných článků (i podstatně věrohodněji napsaných) jsou na Internetu mraky a některé jsou jak přes kopírák (dokonce i jména a text v recenzích na vychvalovaný lék jsou někdy totožná, jen názvy léků a jména geniálních českých lékařů jsou jiná). Stejný bývá i povzdech, že lék nebude prodáván v žádné lékárně, protože by na něm lékárníci chtěli nekřesťansky vydělávat (což výrobce samozřejmě nemůže připustit), takže si ho musíte objednat jen a pouze na určité adrese. A nejlépe ihned, zítra už nebude .
Osobnost pana doktora Hanse Kocha odhalena tass.ru/... už by to mělo být přeloženo do češtiny.
Nebo: tady alamy.com/...
Strejda Gůgl ví!
Zábaly se Solfatanem a Kostivalové mazání. Obojí jen potlačí a zmírní projevy.
Taky magnety, ty silné, co lze regulovat intenzitu. To mají na některých rehabilitacích.
Přípravky od Energy mohu jen pochválit. Momentálně aplikuji na žíly Ruticelit. Super.
Nevím věk, kondici, chronické potíže, ale zápěstím běží plicní dráha. A plíce jsou v páru se střevem. Začala bych zeširoka, očistou střeva, odkyselením, probiotiky a k tomu měsíc Vironal kapky. Jinak na klouby více pít a do sklenice lžíci jablečného octa. Pak Renol taky od Energy...
Tak věk už je po padesátce...a celý život sportování. Takže kondice snad ještě nějaká je...ale jak říkával můj otec = sportem k trvalé invaliditě A občas pociťuji i problémy se žaludkem, navíc před x-lety proběhla i operace žlučníku...Klidně něco na tom spojení "plíce - střeva" může být...Tak zkusím ty kapky Vironal a Renol od Energy, určitě bych tím neměl nic zkazit.
Jestli tam takhle zlobilo dříve trávení, tak zrovna jinak! Nejdřív Regalen, ale spíš dětské dávkování. Čím je problém v těle déle, tak pomalejší nájezd. Jinak by byla zbytečně silná odléčovací reakce. A dodržet pokyny vč. zvýšeného příjmu tekutin. Opotřebování to nevyhladí,kde není chrupavka, tam se ani tunami kolagenu nevrátí, ale je dobré bránit podráždění a zánětům měkkých tkání,úponům šlach a "tunýlkům" kudy běží šlachy.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak ještě před použitím Vironalu a Renolu bych měl nejdříve užívat Regalen? Nevím ale, zda se dá očekávat nějaké zlepšení jaterních hodnot...neboť mám dědičný Gilbertův syndrom se zvýšením hladiny bilirubinu v krvi (vysvětleno mi bylo, že to se prý neléčí a příznaky nejsou zjevné).
Bohužel mám podobné problémy s kolenem. Z vyjádření lékařů a odborných článků jsem pochopil, že artroza, spočívá v degenerativních změnách, které jsou nevratné. Východiskem je výhledově náhrada kloubu.
Koleno - ledvina. Proplachujte ledviny vodou, střídejte urolog. čaje, omezte solení a slané potraviny /uzeniny.ap/. Pokud jíte hodně masa, tak snižte jeho příjem, zato konzumujte více zeleninu. Petržel, okurky, list. salát, melouny, zelí, kedlubny, Je to prevence, tady už jen předcházení zhoršení stavu. Ani příliš kafe a cukru, i když vy budete spíš na slané...
S Kloubinem mám dobrou zkušenost. Pomohl mi od bolestí kloubů, ale nejsem si jistý jestli může proti artróze v pokročilém stádiu.. na druhou stranu se říká, že kloubní výživa pomáhá vyživovat chrupavku a udržovat její zdraví, takže když už nic tak aspoň pomůže udržet ve zdraví zbytek chrupavky, který tam zůstal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.