Selskym rozumem-muz si dava kondom na svuj ud coby ochranu proti poceti.Zena bere pravidelne antikoncepci proti poceti.Z toho jasne plyne,ze by to snad nemelo byt obracene
Správný muž by měl mít v peněžence kondom. Chytrá žena by měla mít pro každý připad v kabelce taky jeden a nejlépe bezlatexový, aby se případný partner nemohl vymlouvat na alergii.
No jestli je partnerka po přechodu (né pro chodce) tak je to pokud jsou oba zdrávi asi všem jedno bych řekl . Proto my kolega z kapely vždycky říká že nejlepší jsou starý báby , ty maj krámy už jen na půdě . Budte zdrávi v Novým roce
Ahoj. Chroustíku, někdy je to i jinak. Jednu dámu jsem roz...al až tak, že si ty svý nepořádky s tý půdy snesla dolů. A že je tam měla uložený už asi 6 let. Omlouvám se.
Byla nějaká říkanka, že každá žena má mít v kabelce rtěnku a kondom. Manžel mi tu říká, že on zná je to, že každá žena má mít v kabelce růž a správný chlap v kapse nůž.
doplněno 14.01.14 11:53:
"pt" asi proto, že pánové jsou nespolehliví. Raděj být připravená i když ho nemusíte použít. V mnoha filmech je, že chlap letí do automatu když příjde na věc.
A proč žena? To jako, když jde večer sama domů a někdo jí přepadne, aby měla pro násilníka? Jinak bych si myslela, že taková žena počítá se sexem na jednu noc a to bych si pak o takové myslela, že je lehčí. - pt
Jen se tady bla bla bla... Sama otázka je dost pofiderní. Jsem ze staré školy, soulož je pro mne pokračováním určitého duševního vztahu dvou bytostí. Ne ale živočišné naplnění chtíče dvou cizích či náhodných, kteří to v tu chvíli musí mít. Nosit sebou ochranu "pro strýčka Příhodu" nebo "co když..." je podle mne degradace hodnot. U páru dlouhodobějšího je to jedno, kdo zabezpečí, vztah je rovnocenný, a o antikoncepci mají jasno. Je to věcí dohody. K otázce: Kondom má mít muž. A navlečený!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.