Nejste přihlášen/a.
Jaký byl váš první sex, nebo co od takového zážitku očekáváte, očekávali jste?
Dobrý den, myslíte opravdu první nebo až za přítomnosti a i součinnosti jiné osoby? Zdravím!
doplněno 11.12.13 21:58:joolie - já jsem si jen vzpomněl na jeden film (Road Trip), kde padla podobná otázka a tak jsem si to trochu upravil.
to opravdu nazýváte masturbaci "sexem"? :D Nebo jak jinak to mám chápat, jasně že při tom musí být dva :D
Ono jich odpovedelo kocicko vic, bohuzel mnozi a hlavne vy jaksi ani nechapou vyznam slova "sex". To je pak zabita diskuze! A otazka byla polozena na sex jako takovy, tak budou i v poradku odpovedi "ve trech atd". A docela by me zajimaly dnesni osnovy na ZS! Hlavne ze se uci pojmenani prirozeni na xy zpusobu o tohle pak lidi sypou z rukavu! Jestli si myslela dotaz na prvni pohlavni styk, pak jsi mela psat jasne!
Tak anonymně. Byl boží. Mě bylo 18 a jí 15. Bylo to v létě u ní na chatě. Byli jsme tam sami. Něha, romantika. Oba poprvé, co víc si člověk může přát? Skončilo to až po 20 letech rozvodem.
První nic moc, pak se to lepšilo, teď už se to vzhledem k mému věku a nedostatečnému přísunu vhodných "objektů" trošku zhoršuje...
... mimochodem, jste asi docela mladá - sex fakt nemusí být POUZE o dvou lidech...
no to vím, že pouze ne, ale když je to jen jedna osoba, pak tomu prostě říkám masturbace a né sex :D
když jsou 3 a víc tak jo, ale o tom jsme se tu ani nebavili :DDD
Vy jste to definovala!
"jasně že při tom musí být dva "
:.D
A myslím, že "sex" může být i v jednom, pokud myslíme na milovanou osobu a třeba použijeme nějakou erotickou "náhražku"...
Milá zlatá, takto se nevyjadřuje nezkušená panna a ani mi k nezkušené nesedí ten smajlík. To je buď žert, nebo zkušenost. Jinak za mně říkám: "Co je ti do toho". - pt
První můj i její. To není ideální kombinace. Ale vydrželo nám to cca 3 roky. Kamarádi jsme dodnes. (40 let).
doplněno 26.12.13 08:36:Ideální kombinace to není, každý začátečník je více, či méně nervózní, dělá chyby a je dobré, když má partnera, který mu poskytne v ten důležitý okamžik oporu.
Že by takový vztah nemohl vydržet jsem nikde nepsal.
S odstupem času byl můj první sex,hrozný.I když jsem v té době po akci povyrostl a byl ze mě "chlap".Alespoň jsem se tak cítil...S dotyčnou jsem se pak dlouhé roky neviděl,po x letech jsme se potkali a povídali jsme si a vyšlo najevo že to byl první nás obou.No a shodli jsme se na tom že to nebylo nic moc.No tak jsem to zkusili opět a tentokrát to byl sex se vším co k němu patří.Ráno jsme posnídali a já ji odvezl domů.Do dne jsme kamarádi,každý máme svou rodinu,ale když se potkáme,ta jiskra v oku mezi námi je stále...
Můj první sex nebyl takový trapas jako ten poslední. Nejhorší kombinace je zkušený proutník versus nezkušená žena. Když se mě zeptal "ty to děláš poprvé?", tak jsem znejistěla a docela mě tím rozhodil. S ním to bylo poprvé. Pokud jsem byla jeho třístá, tak měl asi dojem, že to dělám poprvé. I když tomu tak není. Ale zapomene se to, co máte dělat stejně, jako slovíčka z angličtiny. Jednodušší je si jít zaplavat nebo zabruslit.
Jednak si skutečně pletete rubriky, jednak před "nebo", jak použila odpovídající, se čárka skutečně neobjeví.
,,si myslím,že nikomu první sex nic neřekl až tak ,jak si určitě myslel,tak ho zklamal.Každý o tom mluví a nakonec to dopadlo tak,že si člověk řekne a to bylo ONO? Co ti lidi dělají tolik řečí kolem toho. Ale postupem času se to vesměs každému zalíbí.
Ale tak mne napadlo,proč mají lidé o to zájem a jak můžu mít na něco chuť ,,když nevím,jak to chutná..viz první sex..
To se mě bohužel netýká
Za svůj život jsem jich zas tak moc neměla a super sex jsem zažila jen jednou nebo dvakrát. Jinak mi to připadá na jedno brdo. Lepší je si povídat než sexovat pro mě.
v mém případě taky nezkušenost z mé strany , velké očekávání , láska - něžností a hlavně se to odbývalo v tichosti , vedle spal otec jeho a maminka. No tak jsem si tenkrát řekla , jestli kolem tohoto se točí celý svět tak já jsem asi vijímka . no ale později to jo to bylo prima, mnoho let . TEd už jen sporadicky a kdy to bude naposled? uvidíme dokud nás to bude bavit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.