Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s kondomem je to nevěra?

Od: jardakohl odpovědí: 45 změna:

Dobrý den,

mám přítelkyni už několik let a tvrdím ji, že případný sex s kondomem s cizí ženou není nevěra. Ona si myslí že ano.

Nechápu proč, když vlastně kondom je něco jako rukavice, takové sterilní. Vlastně jakoby ani ke styku nedošlo. Ujistil jsem ji, že i ona má sex s kondomem povolena s cizími muži.

Díky Jarda

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

24x

Ty jsi bl.ej, jak daleko vidíš. Nevěra není jen o sexu, natož o sexu s kondomem. A jestli si myslíš, že sex s kondomem není nevěra, vysvětlil jsi to své přítelkyni a ona s tím souhlasí, tak se oba vezměte za ruce a vyražte rovnou do Bohnic. Jinam totiž nepatříte. Ta tvoje přítelkyně tě měla dávno nakopat do pr.ele a opustit tě, chlíváku.

hodnocení

18x

Náhodou jsem se božsky pobavil *smich**smich**smich*

Myslím, že máme vítěze soutěže o Dotaz měsíce !

iz*

Možná by tazatel dosáhl i na dotaz roku. > Nevzpomínám si, že bych tu letos potkala něco podobného. ((-:

Oba máte pravdu, docela by mě zajímalo, zda to tazatel myslel vážně nebo jako vtip. Pokud vážně tak je ještě k tomu blbec roku, omlouvám se za nadávku, ale jinak to nejde.

amo

Ano, vtip pro pobavení, vždyť je to zařazeno ve správné rubrice ! *smich*

hodnocení

13x
Jakákoliv sexuální praktika s cizí ženou je nevěra a je jedno jestli ho máš oblečenýho do pláštěnky či ne
Tak to prostě je

jezevec*
hodnocení

9x

*smich* Připomněl jsi mi jednu kamarádku, která svému příteli tvrdila, že mu "nebyla nevěrná, protože ho měla jenom na krajíčku a nebyl tam celej... " *smich**smich**smich*

janm*

No výborně, to je správný přístup k věci.*smich*

janin
hodnocení

8x

Vyspala jsem se s někým jiným, ale bylo to s kondomem, tak jsem tě vlastně nepodvedla...
...Když ti dám pěstí pravačkou a jsem levák, tak jsem tě vlastně neuhodil?

hodnocení

4x

@jardakolh - Mohl byste prosím definovat nevěru? Myslím tedy tu "vaši" - jenom styk bez ochrany by vám u přítelkyně vadil a nic jiného?

A jakpak se přítelkyně staví k vašemu "ujištění"? Už ho využila? *haha*

jurajjuraj*

nevera je az se nakazi *smich*

jurajjuraj*
hodnocení

4x

tuhle blbost snad nemuze myslet nikdo vazne , a pokud jo a pritelkyne jardakohl je normalni tak by ho mela odkopnout

a rada zdarma pro jardakohl, ty pro jistotu pouzivej kondomy dva, treba i pri honeni, HLAVNE SE NEMNOZ

Je to asi trol.
break

spíš trotl...

hodnocení

2x
Zdravím, dle mého svědomí to nevěra je zamyslet se jak by jste reagoval kdyby opravdu přišla přítelkyně že vám byla věrná - nevěrná i když s kondomem jak by jste opravdu reagoval?

figurek*
hodnocení

2x

haha. *smich**smich* To je síla. Takže nevěra se nekoná, protože vy se té cizí ženy vlastně vůbec nedotýkáte a ke styku vlastně ani nedošlo. To tedy nevím, kterou ženu o téhle vaší teorii přesvědčíte. No ale možná že se vám to povede, když budete používat kondom, který se podobá skafandru.

hodnocení

2x

A pokud provozujete sex s kondomem, máte to zaplacené? To vypadá, že se tím živíte . Já osobně bych to jinak brala jako nevěru, ale pokud jste na tom oba domluvení a vynáší vám to, tak je to vaše věc.

Dobrá naivita...V době kdy se řeší jestli je nevěra když si člověk na internetu dopisuje s cizí manželkou.. Takže správná odpověď je, že pokud pouzijí gumové rukavice, můžou všichni vrkat dle libosti.
Gumové pracovní rukavice, jak mají uklízečky:-D.
cce

Gumové rukavice nemůžou být pracovní, protože se přes ně práce nedotýkáš, takže nepracuješ.

A jak se tedy jmenují?

Ochranné přece *smich*

ruk

Přece věrné rukavice... *smich*

Tak to jo ;).

hodnocení

2x

Jak by ste dělal orální sex s cizí ženou, aby to nebyla nevěra? S kondomem na hlavě?*haha*

Nebo by ho musela v opačném gardu mít na hlavě ona*haha*

Ale nejsem si jistý, jak by to mohlo fungovat bez propíchnutého kondomu*sok**smich*

hodnocení

2x

"A vo co de?" Přítelkyně je ujištěná, že může vesele souložit s cizími muži a zřejmě to i dělá, když píšete, že jste spolu několik let. No a Vy si to užívejte s kondomem a s gumovou rukavicí. Nevím co řešíte, protože když už to mezi Vámi trvá několik let a ještě Vás nikam nenakopla, tak jí to také vyhovuje. A je fuk co si myslí, hlavně že to akceptuje. Tak se v tom moc nerejpejte, abyste si tak nádherný vztah nepokazil...

liska5

Suzy *palec* Ta poslední povedená věta, to je krásný závěr !.

hodnocení

1x

Vzpomeňme si na Billa Clintona (pro neznalé - kdysi to byl prezident USA). Pro toho taky orálek nebyl sex ani nevěra.

hodnocení

0x

Asi bychom mohli polemizovat, zda sex s robotem (už existují) je nevěra či nikoliv. Ale zda je nevěra bez kondomu jiná než s ním to má jednodušší řešení. Ovšem pokud se najdou dva stejně myslící může to být ku prospěchu obou. V majoritě s vaším tvrzením pohoříte.

amo

Každopádně by to byla aspoň "bezpečná" nevěra a pokud jsou oba partneři po mentální a psychické stránce stejní tak mohou spolu mít vyladěný vztah bez žárlivých scén *smich*

liska5

Clayman, tos hezky napsal *palec*

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

No to je asi jako výrok jistých mých známých : "Orální sex není nevěra" *smich* Řeknu to takto, dneska si lidé nedokážou odříct a to někdy ani v nejmenším, tj. jak muži tak ženy to prostě "musí mít" za každou cenu, nějaké "závazky" přítel, přítelkyně, rodina děti je absolutně nevzrušují, neudivuje že dnes už málokdo zná význam slova "věrnost" "svědomí"...co k tomu dodat..

janm*

Tak jsem si představil, jak spolu dnes komunikují a ještě budou komunikovat "moderní manželé" 21. století *smich*

"Ahoj miláčku, jak ses dnes měla?" "Nedělal ti to dnes Pepík od Mařky moc tvrdě užila sis to?" "A co ty lásko jak sis to užil s Mařkou když jsem byla pryč?" "Ale jó celkem dobrý akorát jsem byl s Lenkou od Lojzy, s Mařkou mně to už nebaví." "No vidíš, ještě že máš mně a jsme si věrni." *smich**smich**smich*

janm*

Na kafíčku:

"Ahoj holky tak co jak to jde?" "Ani se neptej, ten můj mně teda pěkně naštval, šel za sousedkou jako obvykle, myslela jsem že je všechno v pořádku." "A nebylo snad?" "No nebylo, představte si celou dobu si slibujeme věrnost a on se mi přiznal že to s ní dělal bez kondomu!" "Holky to je na rozvod, kdyby ho aspoň použil anebo měli jen orální sex, ale tohle je prostě strašná podpásovka ! " Tohle nepřenesu přez srdce!" "Proč jen raději nenavštěvoval tu Barču, to je slušná ženská, ta by ho bez pláštěnky dovnitř nepustila." *smich*

ocko
hodnocení

0x

Podle Jardy i zardoušení v rukavicích asi nebude posuzováno jako vražda, neboť nedojde k přímému styku ruky s krkem.

Ale musely by být sterilní :-D

ocko
07.11.18 08:41

Aha. *smich*

iz*

@Jedubabicka > to je nesplnitelné, jakmile by se dotkl krku oběti, bylo by po sterilitě.

@ivzez - To byla reakce na tazateleövo - "když vlastně kondom je něco jako rukavice, takové sterilní" :-D

hodnocení

0x

Vážení, to si fakt jediný "amo" všiml, v jaké rubrice je dotaz zařazený? Nechali jste se krásně nachytat. ;)

Já jsem si toho teda nevšiml, ale i po přečtení dotazu mi bylo jasné, že se tazatel bude náramně bavit *smich*

iz*

@Magdon > původně byl dotaz v jiné rubrice, zařazení do rubriky vtipů jsem navrhla já. (-:

achjo
hodnocení

0x

Já se zamýšlím nad slovem "přítel" nebo "přítelkyně".

Vzhledem k tomu, jak význam toho slova v dnešní době zdegradoval, tak je možné všechno.

Ve zprávách často slyšíme, že žena byla týrána, pobodána nožem, zavražděna, ale i muž byl bodnutý nožem a pod. Kdo to uděal? Její "přítel" nebo jeho "přítelkyně".

Takže "přátelé" mohou cokoliv. Jiné by to bylo, pokud by se jednalo o manžele.

hodnocení

0x

jardokohle,bud v klidu,žádná nevěra to není,ale pro jistotu si připrav nějakou historku pro svojí polovičku kdyby tě náhodou načapala,třeba ještě jednu primerosku v kapse a pohotově ji vytáhneš ze slovy ,,to je pro tebe miláčku,vidíš že na tebe myslím taky,,.a hned budeš mít o místo v mobilu více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]