Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám přítelkyni už několik let a tvrdím ji, že případný sex s kondomem s cizí ženou není nevěra. Ona si myslí že ano.
Nechápu proč, když vlastně kondom je něco jako rukavice, takové sterilní. Vlastně jakoby ani ke styku nedošlo. Ujistil jsem ji, že i ona má sex s kondomem povolena s cizími muži.
Díky Jarda
Ty jsi bl.ej, jak daleko vidíš. Nevěra není jen o sexu, natož o sexu s kondomem. A jestli si myslíš, že sex s kondomem není nevěra, vysvětlil jsi to své přítelkyni a ona s tím souhlasí, tak se oba vezměte za ruce a vyražte rovnou do Bohnic. Jinam totiž nepatříte. Ta tvoje přítelkyně tě měla dávno nakopat do pr.ele a opustit tě, chlíváku.
A pokud provozujete sex s kondomem, máte to zaplacené? To vypadá, že se tím živíte . Já osobně bych to jinak brala jako nevěru, ale pokud jste na tom oba domluvení a vynáší vám to, tak je to vaše věc.
"A vo co de?" Přítelkyně je ujištěná, že může vesele souložit s cizími muži a zřejmě to i dělá, když píšete, že jste spolu několik let. No a Vy si to užívejte s kondomem a s gumovou rukavicí. Nevím co řešíte, protože když už to mezi Vámi trvá několik let a ještě Vás nikam nenakopla, tak jí to také vyhovuje. A je fuk co si myslí, hlavně že to akceptuje. Tak se v tom moc nerejpejte, abyste si tak nádherný vztah nepokazil...
Asi bychom mohli polemizovat, zda sex s robotem (už existují) je nevěra či nikoliv. Ale zda je nevěra bez kondomu jiná než s ním to má jednodušší řešení. Ovšem pokud se najdou dva stejně myslící může to být ku prospěchu obou. V majoritě s vaším tvrzením pohoříte.
Zdravím
No to je asi jako výrok jistých mých známých : "Orální sex není nevěra"
Řeknu to takto, dneska si lidé nedokážou odříct a to někdy ani v nejmenším, tj. jak muži tak ženy to prostě "musí mít" za každou cenu, nějaké "závazky" přítel, přítelkyně, rodina děti je absolutně nevzrušují, neudivuje že dnes už málokdo zná význam slova "věrnost" "svědomí"...co k tomu dodat..
Tak jsem si představil, jak spolu dnes komunikují a ještě budou komunikovat "moderní manželé" 21. století ![]()
"Ahoj miláčku, jak ses dnes měla?" "Nedělal ti to dnes Pepík od Mařky moc tvrdě užila sis to?" "A co ty lásko jak sis to užil s Mařkou když jsem byla pryč?" "Ale jó celkem dobrý akorát jsem byl s Lenkou od Lojzy, s Mařkou mně to už nebaví." "No vidíš, ještě že máš mně a jsme si věrni." ![]()
![]()
![]()
Na kafíčku:
"Ahoj holky tak co jak to jde?" "Ani se neptej, ten můj mně teda pěkně naštval, šel za sousedkou jako obvykle, myslela jsem že je všechno v pořádku." "A nebylo snad?" "No nebylo, představte si celou dobu si slibujeme věrnost a on se mi přiznal že to s ní dělal bez kondomu!" "Holky to je na rozvod, kdyby ho aspoň použil anebo měli jen orální sex, ale tohle je prostě strašná podpásovka ! " Tohle nepřenesu přez srdce!" "Proč jen raději nenavštěvoval tu Barču, to je slušná ženská, ta by ho bez pláštěnky dovnitř nepustila." ![]()
Vážení, to si fakt jediný "amo" všiml, v jaké rubrice je dotaz zařazený? Nechali jste se krásně nachytat. ![]()
Já jsem si toho teda nevšiml, ale i po přečtení dotazu mi bylo jasné, že se tazatel bude náramně bavit ![]()
Já se zamýšlím nad slovem "přítel" nebo "přítelkyně".
Vzhledem k tomu, jak význam toho slova v dnešní době zdegradoval, tak je možné všechno.
Ve zprávách často slyšíme, že žena byla týrána, pobodána nožem, zavražděna, ale i muž byl bodnutý nožem a pod. Kdo to uděal? Její "přítel" nebo jeho "přítelkyně".
Takže "přátelé" mohou cokoliv. Jiné by to bylo, pokud by se jednalo o manžele.
jardokohle,bud v klidu,žádná nevěra to není,ale pro jistotu si připrav nějakou historku pro svojí polovičku kdyby tě náhodou načapala,třeba ještě jednu primerosku v kapse a pohotově ji vytáhneš ze slovy ,,to je pro tebe miláčku,vidíš že na tebe myslím taky,,.a hned budeš mít o místo v mobilu více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.