Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam schovat kondom?

Od: kondoom odpovědí: 16 změna:

Zdravím máte nějaké tipy na to, kam schovat kondom, aby se nezničil a zárověň ho nenašli rodiče, na místo, kde si ho mohu dát? Peněženka není podle mě moc na to vhodná.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednou vyprávěla kolegyně, že synovi vybalovala tašku z internátu a že našla kondom! Byla z toho celá na větvi. Kdosi se jí zeptal, co udělala. Ona odpověděla: "Dala jsem ho zpátky, na stejné místo a budu se modlit, aby ho nikdy neztratil! Jsem ráda, že je tak zodpovědný. Jen mě překvapilo, že už mám doma chlapa a ne chlapečka."

hodnocení

1x

Jako rodič nevidím důvod schovávat - naopak bych byla ráda, že se mi ta výchova konečně zúročuje ;) (Je vám přes patnáct, doufám? Oběma!)

hodnocení

1x

Papírové kapesníčky ;)

martl
hodnocení

1x
Také si myslím, že kondom není potřeba nikam schovávat. Mám dvě dospělé děti, děti proto, protože je to syn a dcera. A kdybych u nich viděl kondom, udělalo by mi to radost. Alespoň nějaká výchova nepřišla vnivec.

kepler*
hodnocení

0x

Nejlíp nasazený na vercajk, podle pionýrského hesla: Vždy připraven!

ovczaak*
hodnocení

0x

do přívěšku na klíče? gadgeteshop.cz/... je nutné to před rodiči schovávat? pokud vám tedy není třináct...

doplněno 27.06.17 17:48:

asd1 a kam potom schová tu krabičku cigaret? do krabice od vína?*haha*

majsterjoe*

asd1 a kam potom schová tu krabičku cigaret? do krabice od vína?
*palec**smich*

hodnocení

0x

Proč ho schovávat před rodiči? Pokud jej objeví, budou spíš rádi, že jejich synek myslí včas na možné důsledky svého jednání. :)

hnipirdo*
hodnocení

0x

Co ho takhle uschovat v kabelce přítelkyně?

asd1
hodnocení

0x

Do krabičky od cigaret ;)

A jinak taky nevidim důvod proč ho před rodičema schovávat...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dohodněte se s otcem, aby Vám udělal trochu místa tam, kde je skladuje on. Určitě se tam místo najde a bude vše na jednom místě, což ocení i pořádkumilovná matka. Zdravím!

brouksacek
hodnocení

0x

já byh ho uschoval na nějaké místo kde ho jistě nikdo hledat nebude třebas do boty,pod polštář nebo ho vlož aby se neprotrhl do nějaké škatulky a skryj ho pod postel

h0042*
hodnocení

0x

radši ho hned použij a máš klid.

figurek*
hodnocení

0x

do kravaty.

vykuk*
hodnocení

0x

Nechat si poradit v poradně, že ten balónek není hřebík do rakve vašim bližním, spíše naopak. Pokud obavy nadále budou přetrvávat, navrhuji na zahození té hrozby a pokračovat si hrát s angličákama, než rodiče přirozeně zesnou, pak bude volné pole na vše.

hodnocení

0x

A to jako proč?Moji rodiče je nijak neschovávali přede mnou jako puberťákem,táta je měl běžně v ložnici ve skříni.

Osobně jsem jej použil jen jednou a to jserm jej měl v nočním stolku. jinak vždy naostro, v dobách dávno minulých vždy po delší známosti, kdy nám bylo jedno případné otěhotnění, pže jsme byli oba zabezpečeni!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]