Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbace na turistickým zájezdu školy

Od: radsinezverejni odpovědí: 18 změna:

Zdravím. Jedeme se školou na turistický zájezd k moři (budeme bydlet ve stanu) a já mám takový problém, jelikož jsem zvyklý alespoň jeden krát denně masturbovat, tak nevím kde tam vykonat potřebu. Protože z vlastní zkušenosti vím, že delší absence této činnosti se dokáže dost projevit na psychice a není to úplně nejlepší. Takže jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte nějaké tipy, kde by se eventuálně dalo, navíc jsme 100% klučičí třída...

Ačkoliv se tento dotaz může zdát úplně stupidní, tak i takové mám "trable" :)

díky všem, co to pochopí a poradí

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, tak samozřejmě obezřetnost je na místě, ale zase v tom nehledej vědu...učitelé vás nebudou sledovat stále, takže co třeba, když se půjdeš osprchovat nebo půjdeš na záchod, nebo prostě kamkoli, kde budeš chvilku sám a nebude moc hrozit, že Tě někdo najde?

Případně, pokud se spolužáky - kluky komunikuješ a více kamarádíš, tak se pozeptej nějak nenápadně jich a určitě něco vymyslíte.:)

balzerka
hodnocení

0x

Ve stanu, když spolubydlící usne. Nebo ve tmě venku - u moře je i v noci příjemně. Pořád nebudete pod kontrolou, třeba bude okolí členité a někde najdeš "azyl"

radsinezverejni
hodnocení

no u spolubydlícího to raději zkoušet nebudu a moc volna mít nebudem, ale díky za snahu

holou
hodnocení

0x

a jak se to projeví?

pb®
hodnocení

0x
Záchodové kabinky tam nejspíš budou, ne?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já bych řekla, že Tvoje psychika už trochu "hapruje", ne?

radsinezverejni
06.09.16 00:37
hodnocení

:ddd

culdabulda ,,,,,,souhlas

hodnocení

0x
Ona abstinence má také něco do sebe. Jen to chce silnou vůli. Trénuj!
.
Až budeš psychicky na dně, zkus to ve sprše! Každému je houby do toho, jak rychle se mydlíš... si mydlíš...
.
Bravo culda!
uklizecka

Ve sprše né! Zalepí to odpad, kdo to pak má čistit ! *bum*

Az se smeknes tak si vzpomen: jeste se deti nenarodili a uz by sloveka zabili.

Pokud sprchy nejsou společné (jako že se tam sprchuje více mužů najednou, i když to mají oddělené zdí), případně s průsvitným sklem jak tomu někdy bývá.

hodnocení

0x

Já si myslím, že přes rok, když masturbaci potřebuješ, sedíš v lavici ve škole, sedíš v dopravvním prostředku, sedíš u pc, sedíš a válíš se u televize. Pohyb máš jen na přemístění od jednoho sezení k druhému. Mezi tím vším jíš a mlsáš a piješ slazené nápoje. Najezený, vyspaný, odpočatý. Na turistickém zájezdu budeš mít na to, abys nadbytečnou energii vybil zdravým pohybem. Neboj, rozchodíš to! ;)

radsinezverejni
hodnocení

to zase né, to mě neznáte. Je to jiný výdej energie, než o kterém vy píšete. to se jen tak nedá něčím nahradit :D

viking
hodnocení

0x

Lezi takto dva kamaradi ve stanu a jeden se pta druheho:

"Mastis si lano?"

..."Mastim, mastim.."

"A dela ti to dobre?"

..."Ani moc ne.."

"Tak si masti svoje ... "

*smich*

kajvan*
hodnocení

0x

Najdi si kamarádku a můžete to dělat spolu před sebou u ní ve stanu .

hodnocení

0x

..je to směšné ,,vy nemáte WC, stan je konec světa? Mi tahle vaše otázka připadá přihlouplá,,,jen můj názor

Nebo si děláte srandu?

kowowaslina
hodnocení

0x

To mi neříkej, že nemáš možnost nikde leštit válec. Když ti vyroste, zajdi na WC a za chvíli máš hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]