Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych zjistil vaše zkušenosti ohledně opakované ejakuace muže. Moje současná přítelkyně mi tvrdí, že její bývalý to běžně zvládnul 6xm za sebou, což já tedy nedokáži a nevím, zda trpím nějakou dysfunkcí.
Spis trpel dysfunkci byvaly pritel:D:D Mily hoste, myslim, ze Vase pritelkyne si vymysli, protoze sest ejakulaci za sebou je nesmysl, nebo hoooodne velka rarita. Docela caste jsou ejakulace dve, ale alespon hodinu po sobe. A uplne nejbeznejsi je ejakulace jedna Takze hlavu vzhuru, jste zcela normalni.
A presne takto se snizuje sebevedomi. V zasade by pritelkyne vubec nemela srovnavat Vas a byvaleho, a to v zadnem ohledu. Je to sobecke a netaktni.
Tak to bývá pokaždé, pokud získáte nějaké použité zboží. Ten bývalý uměl to a to, byl lepší v tom a tom... Tak proč s ním nezůstala, když to byl takový KING a popichuje Vás? Tohle se mi nelíbí. Když se dají dohromady 2 lidé, kteří prošli dřívějšími vztahy, neměli by vyzdvihovat přednosti toho bývalého partnera /zvláště intimní/. Navíc jich moc asi nebylo, když se rozešli. Jak by se Vaší přítelkyni asi líbilo, když byste jí říkal: Moje bývalá měla tak krásná pevná prsa pětky a Ty máš jen takové scvrklé pytlíčky.
V opačném případě muži zase rádi hodnotí kuchařské umění bývalé partnerky - dělala lepší knedlíky, guláš... Nastolila bych pravidlo, že se o bývalé ´/bývalém/ nebudeme bavit, je to pryč a co?
Jinak nevěřte tomu, co kdo povídá. V sexu je to podobné, jako když se sejdou v hospodě rybáři: A já chytil táááákovouhle rybu! Myslím, že buď Vás partnerka pěkně klame, nebo je tu i možnost, že ten bývalý klamal ji a ona to neprokoukla a dodnes věří, jaký to byl samec.
Dysfunkcí rozhodně netrpíte, pokud ona bude kvákat pořád o kvalitách toho bývalého, vyměňte ji za nějakou normální a uvidíte, že bude spokojenost na obou stranách. A ne jenom poslouchat, co uměl bývalý...Jaga.
Hm, když by bývalý milenec tak výkonný, proč s ním vaše přítelkyně nezůstala? Osobně si myslím, že jste naprosto normální muž, nemějte mindráky z toho, že onen borec mohl šestkrát. Kdoví, jak to ve skutečnosti bylo. Až vám to příště přítelkyně řekne, tak ji taky uzemněte nějakou dobře trefenou poznámkou. Např. že vaše bývalá přítelkyně měla oproti ní výrazně menší-větší ňadra, delší nohy, hezčí vlasy, modřejší či hnědší oči apod. Srovnávání bývalých přítelů do vztahu nepatří. Tedy asi tak, ona si to může srovnávat v duchu, ale před vámi měla mlčet, kdyby byla chytrá a inteligentní. Mně říct muž, že jeho bývalá byla taková a maková a já oproti ní tedy jaksi zaostávám, tak ho pošlu do pryč a bylo by vymalováno.
No nejsem žena, ale že by zrovna "mnohočetná" ejakulace byla ten největší přínos pro ženský orgasmus? Myslím si, že zrovna mnoho jiných praktik je pro ženu při milování důležitějších, které jí dovedou až k nepříčetnosti. Vaše pertnerka vás buď chce naštvat nebo pořádně neví co je v sexu důležité, možná to ještě ani nezažila :D.
Plně souhlasím s přispěvky nade mnou, takové věci se neříkají, pokud má výhrady ať se k němu vrátí.
Náhodou jsem narazil na toto téma a nedá mi to odepsat, měl jsem v životě dost partnerek a žádná mi nesdělila, že její bývalý by to zvládnul tolikrát za sebou. Můj osobní rekord je 3x za jednu noc a to mi bylo 18 a byl jsem na vojně a sex jsem neměl 2 měsíce, v současné době mi to 1x stačí, někdy když jsem skutečně nažhavený 2x a dost, osobně si neumím představit uváděné číslo 6x a hned za sebou, to mi příjde nereálné. Skutečně tomu moc nevěřím. Nevím jestli se dá někdě dohledat rekordy ohledně sex. výkonů, 6x za sebou by tam možná patřil. Jak jsem napsal, pokud by to zvládal běžně 6x za sebou, já jsem těžký podpůměr. Ještě závěrem a co proto udělá vaše partnerka, aby jste to zvládnul vícekrát za sebou.
Hlavu vzhůru
Dobrý den, legraci si vůbec nedělám, jelikož nejsem zaregistovaný musel jsem (i teď) použít jiný nick. Poslední příspěvek jsem chtěl zkopírovat z jednoho serveru, ale zobrazilo se to pouze částěčně. Velmi děkuji za vaše odpovědi. Musím, ale uznat, že mi to neustále vrtá hlavou. Velmi děkuji za vaše názory.
no moh pokud mu číslo trvalo minutu tak to musel být zajímavý večer,to mě to stačí 2,a podruhé to někdy je na dobu tak se na to radši vykašlem
Tak já znám osobně pána, který to zvládne 3x -4x za sebou a koukám, že je to rekordman :D Ovšem ne KAŽDÝ den.
Pokud budu mít v budoucnu ještě nějaké vztahy, tak ale rozhodně neočekávám nic podobného.
Nepíšete sice, proč vám to partnerka říkala, nemyslím si automaticky jako někteří, že to byla snaha vás ztrapnit, tohle může člověku uklouznout i nechtěně. Ale já si rozhodně dávám na takové přehmaty pozor.
Moc nechápu, proč záleží vaší partnerce na tom, kolikrát se země zachvěje pro vás, když vám to evidentně vyhovuje tak. Jo, kdyby říkala - JÁ bych chtěla mít orgasmus pětkrát za sebou, tak to ještě pochopím.
Nicméně - z vlastní zkušenosti musím říct, že když se počet styků za večer přiblíží k těm čtyřem, tak už je člověk zkrátka rád, že vůbec odejde po svých :D Jestli to vaše slečna zvládá po šesti číslech, tak je taky mimořádná.
Připustil bych 3 v jistém časovém období, ostatně teore i praxe říká v jakém čase se obnoví ejakulát! Nerříkáte zda při jednom styku, či opakovaném po přestávce,.
myslím, že tu nezaznělo ani v dotazu ani v odpovědích to hlavní a to věk. Jo byly doby, tak do 25 do 28, už nevím, kdy i sedmkrát, ale stoupajícím věkem je člověk rád že to jde 2x no a pak jednou a pak vzpomíná jak to šlo. Každopádně na takovou bych se asi brzy vy..., sex - to není trhání rekordů. A záleží hodně jak si padnete, hodně dělá únava, stres. Každopádně 6x není běžné ani u mladíků jako není třeba běžná "ženská ejakulace" která je taky boží a taky ji nemá každá. Buď jde i o něco jiného nebo ať si hledá někoho, třeba blbého který to ovšem zvládne 11x.
Ani zdravy muz v plne sile a ve veku 26 let to nez nejake poruchy nezvladne sedmkrat za sebou:D
No tak koukám, že i já jsem tedy velmi podpůrměný, když tazatel uvedl číslo 6 tak další to dovede dokonce 7x za sebou, to jsou teda samci. Rád bych takový výkon osobně viděl a jak jsem už napsal vůbec tomu nevěřím, že by to někdo dokázal, pokud ano jsem skutečně velmi, velmi, velmi podprůměrný.
Něco málo z biologie člověka:
Nadvarle(epididymis) přiléhá shora i zezadu na varle
shromažďují se v něm spermie
uvnitř je množství mnohonásobně stočených kanálků, které se spojují do jednoho vývodu nadvarlete - chámovodu
spermie se zde mísí s hlenovitým sekretem buněk, dozrávají a získávají schopnost samostatného pohybu
zůstávají zde ve funkčním stavu až 40 dní
nadvarle se může vyprázdnit 3-4 ejakulacemi, po vyprázdnění je třeba 2 dny k naplnění
nedojde-li k ejakulaci, spermie se rozkládají a reabsorbují se
spermie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.