Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další krok ve vztahu s dívkou

Od: jj123456 odpovědí: 11 změna:
Ahoj,jdu si pro radu.
Již párkrát jsem byl na schůzce s jednou dívkou,se kterou se známe už delší dobu,avšak až poslední dobou jsme se začali scházet.Ona je typ že čeká iciativu od muže.Řekl bych že si spolu dost rozumíme.
Jelikož se fakt známé již delší dobu,tak bych nerad cokoli pokazil,tak bych potřeboval radu (nápad) jak co nejopatrněji udělat další krok,a postoupil na další úroveň?
Nikdy jsem takový problém neměl,avšak teď bych opravdu nerad cokoli pokazil.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Moje rada zní - nehledat návod na Internetu, nepřemýšlet o nějakých dosažených "úrovních", spolehnout se na svůj vlastní rozum a cit a chovat se přirozeně podle své povahy. Láska není počítačová hra a nedá se naprogramovat.

(Jak je možné, že lidstvo před vynálezem Internetu dávno nevyhynulo *sok*)?

hodnocení

4x

Magdon má pravdu. Jakmile se budeš řídit mozkem a nějakou podivnou logikou, dívka tohle bude vnímat jako nezájem o bližší styk. Nikdo neříká, že se máš na ni vrhnout, ale pohlazení, vzít za ruku, hezké slovo (Rád tě vidím, jsem s tebou rád, když nejsem s tebou, chybíš mi, Sluší ti to, máš pěkné oči atd) Je strašné, když někdo se ostýchá a zakrývá to jakoby nezájmem a pak z ničeho nic, se začne sápat. Projevy něhy a lásky jsou na místě. Bez nich vztah nikdy nebude správně fungovat. Něha, pozornosti a později kapka erotiky.

break
hodnocení

2x

Každá čeká iniciativu od muže

cutora
hodnocení

0x

No, a jak jste daleko? Málo informací.

Už jste se políbili?

Pokud ne, tak to musíte zkusit, ne?

Pokud se odtáhne, tak počkat nějaký čas a zkusit znovu.

Přivinout, přitisknout, uvidíte reakci.

Když ani napotřetí, tak asi nechat být, moc stydlivá, nebo je panna?

Kolik vám je, něco jiného je radit mladým, kteří nemají zkušenosti, a něco jiného, když jim je přes dvacet a dá se říci, že snad už mají ponětí o čem život je.

Jak by se mohli políbit? Polibek je v této hře až na druhém "levelu" a tam se tazatel zatím zřejmě nedostal *smich*.

cutora

Tak upřesním, když se znají již delší dobu, jestli byl polibek na rozloučenou, či přivítanou?

Jestli byla slečna vstřícná a opětovala.

Já si myslím, když jsou oboustranné sympatie, jsou na stejné vlně, tak to jde tak nějak samo.

Ta intuice, že tohle člověk nějak vycítí.

tak
hodnocení

0x

Můžete něco pokazit, když budete pořád otálet. Sám jste poznal. že čeká na vaši iniciativu. Jestli jí máte rád, tak to dělejte od srdce, jak to vy cítíte.

hodnocení

0x

Jak radím na jiném foru - Stydíš-li se ji normálně políbit (a je to někdy problém ten strach a stud překonat, pamatuji se na to dodnes), tak zkus jemný polibek na ouško s mírným žužláním ušního lalůčku. Některé dívky to strašně vzruší a tím pádem ji budeš mít tam kde chceš (a snadněji než bys doufal).

oki

To už jí rovnou může sáhnout do rozkroku... ožužlat ucho, hlavně nenápadně.

vojtano
hodnocení

0x
Poprvé nic, druhé rande pusa, třetí pusa a nakonci celkem slusna kurba, Noa a na čtvrtým při filmu nic moc sex Takhle to bylo u mě..

okurka
hodnocení

0x
Moc to nehrotit, poslouchat svoje pocity, být spontánní a hlavně nepřemýšlel, kdy je správná chvíle, ono to samo vyplyne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]