Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Pár měsíců jsem teď dělal menší "výzkum", ve kterém jsem se učil balit holky. Hledal jsem různé informace na internetu, ptal se známých apod. Postupně jsem si všechny informace poznamenával a teď, když jsem u konce, tak bych chtěl požádat o nějaké zhodnocení, zda s tím jde balit holky ve věku 15 - 20 let. Tady jsou moje poznámky: pastebin.com/...
Bod c.1: Byt prirozeny a sam sebou
Bod c.13: hrat si na tajemneho a nedostupneho
Tak hlavne, ze v tom mas jasno.
Souhlasím s bodem č. 1 (být sám sebou). To znamená, že při jeho splnění už jsou všechny další body Vaší tabulky zbytečné. Buď je v rámci bodu 1 budete splňovat spontánně, aniž byste o tom přemýšlel (pak můžete mít úspěch), nebo se budete přetvařovat, abyste splňoval body další a protože to časem vyjde najevo, rozhodně úspěch mít nebudete.
To si potřebujete k navázání známosti dělat nějakou tabulku? Ještě bych to pochopil, kdybyste dělal nějaký statistický průzkum.
Já jsem holka. Sbal mně. Odpověz na otázky. Máš jachtu a vilu u moře, jsi bezdětný milionář? Dáš mně svoji pltební kartu? Nevadí ti že je mně 80let? Máš svoje letadlo? Koupíš mně auto podle mého výběru? Napíšeš na mne ihned závěť?![]()
Po přečtení příspěvku mě hned napadl film jak přícházejí básnici o iluze(nejsem si jistý dílem) ,jak Emil Nádeníček přinesl budoucí snoubence grafický plán: svatba-auto-první dítě-dovolená u moře-druhé dítě -chata..Doporučuji shlédnout.Možná v té kultovní sérii budou ty rady co tady hledáš.
Vykašli se na výzkumy,manuály a podobné kraviny a bud svůj,v reálu je to vždy jinak než si to nalajnuješ ,protože na vztah jste vždy dva a nikdy nevíš jak protějšek na danou situaci zareaguje,sto lidí-sto povah.
Zdravím. Myslím si, že na to jdete špatně. Napište nám jak se chováte ve skutečnosti Vy k ženám a jaký skutečně jste. Co z Vás vyzařuje a jak působíte na opačné pohlaví. Být sám sebou znamená nepřetvařovat se, chovat se přirozeně. Ne podle nějakých pravidel které jste si vytvořil. I slečny jsou různé. Jedna může dát přednost Vašemu smyslu pro humor (pokud ho máte) druhé se s Vámi může dobře komunikovat a proto se ve Vaší blízkosti může cítit dobře a uvolněně, třetí třeba nejvíce ocení to, že jste tichý, nesmělý, spolehlivý..Tudíž záleží na tom o jakou slečnu projevíte zájem. Tím jak na to jdete vědecky ji ale můžete odradit již při seznamování, protože se více soustředíte na ten svůj soupis jak se máte a nemáte chovat atd..a bude z Vás vyzařovat nervozita a strojený postoj. Zkuste si představit, že se seznámíte se slečnou která je na tom stejně a dělá si poznámky a výzkumy předem, kterých se chce držet, aby Vás zaujala. Když se pak sejdou dva co se budou dělat tajemní a nedostupní, to bude materiál tedy...
Berte to jen jako jeden z mnoha pohledů a názorů na věc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.