Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nemáte někdo zkušenost se společností CBCB viz: http://www.cbcb.cz?.?.? Chci si u nich zažádat o výpis z Bankovního registru klientských informací. Jde mi o to, jestli je to důvěryhodná instituce?.?.? Nerad bych opět jako v případě SOLUSu zaplatil za nic.
Díky za odpovědi se zkušenostmi z touto společností.
lujs. Výpis od CBCB si žádá každá banka, když chceš půjčit. Nebo do něho přímo nahlží. Je tady o Tobě opravdu všechno, co se týká Tebe a jakékoliv banky či spořitelny. Ano, je to důvěryhodná instituce. Navíc můžeš zjistit, že tam máš záznam, který už měl být dávno vymazán. A třeba právě kvůli němu Ti nedají půjčku,
Sebod, sem tvojí odpovědí velice potěšen. Samozřejmě bych ale byl radši, kdyby mi tu důvěryhodnost potvrdilo vícero lidí!.!.!
Ale dávám ti bod.
Ale pozor,sou tam i staré údaje již splacených půjček alespoň já je tam měl několik let splacené.Pokud si neplatil řádně a problematicky může být problém po jaké době to mažou nevím.
Výborně. Mě jde totiž o to že potřebuju dohledat všechny svoje dluhy, abych si mohl požádat o ODDLUŽENÍ .
Tak tady v tom registru budeš mít všechno, co se týká bankovnictví. Hlavně ať Ti to oddlužení projde
Sebod děkuju. Je mi ale jasný že se to nepodaří hned. Hlavně jestli mi to jako ČID vůbec povolej, protože z důchodu mi nemůžou vzít víc jak 500 který už mi na exekuci strhávají. Před víc než 2 měsíci sem přes OSSZ psal na ČSSZ aby mi sdělili kam a komu jdou ty peníze co mi z ČID strhávají. Včera sem se tam stavil znovu. Potvrdili mi že to od nich odešlo 12.4. . Byli hrozně překvapený že mi ještě nepřišla odpověď, tak napsali nějakou urgenci. Potom mi ale řekli že prej na to mají 3 měsíce.
Tak mám oba výpisy. Jak bankovní, tak nebankovní. Bohužel tam žádný záznamy nemám. Já už nevím kde bych mohl potřebný informace získat.
Toma, o SOLUSu už sem psal.
Pavka76, jak sem psal 5.7. oba výpisy už mám. Bohužel žádný záznam tam nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.