Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o výpis Bankovní registr klientských i

Od: lujs® odpovědí: 14 změna:

Zdravím. *slunce*

Nemáte někdo zkušenost se společností CBCB viz: http://www.cbcb.cz?.?.? Chci si u nich zažádat o výpis z Bankovního registru klientských informací. Jde mi o to, jestli je to důvěryhodná instituce?.?.? Nerad bych opět jako v případě SOLUSu zaplatil za nic.

Díky za odpovědi se zkušenostmi z touto společností.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

4x

lujs. Výpis od CBCB si žádá každá banka, když chceš půjčit. Nebo do něho přímo nahlží. Je tady o Tobě opravdu všechno, co se týká Tebe a jakékoliv banky či spořitelny. Ano, je to důvěryhodná instituce. Navíc můžeš zjistit, že tam máš záznam, který už měl být dávno vymazán. A třeba právě kvůli němu Ti nedají půjčku,

hodnocení

Sebod, sem tvojí odpovědí velice potěšen. Samozřejmě bych ale byl radši, kdyby mi tu důvěryhodnost potvrdilo vícero lidí!.!.!

Ale dávám ti bod. *palec**palec*

tomason*

Ale pozor,sou tam i staré údaje již splacených půjček alespoň já je tam měl několik let splacené.Pokud si neplatil řádně a problematicky může být problém po jaké době to mažou nevím.

sebod*

Lujs. Pracovala jsem v bankovnictví. Vím, o čem mluvím :). Po pěti letech by mělo dojít k výmazu. Ale. Jsou peněžní ústavy, které tam klienta nechávají záměrně. Takový člověk totiž pak nedostane půjčku nikde jinde, než u nich *blee*

hodnocení

Výborně. Mě jde totiž o to že potřebuju dohledat všechny svoje dluhy, abych si mohl požádat o ODDLUŽENÍ .

sebod*

Tak tady v tom registru budeš mít všechno, co se týká bankovnictví. Hlavně ať Ti to oddlužení projde :)

hodnocení

Sebod děkuju. Je mi ale jasný že se to nepodaří hned. Hlavně jestli mi to jako ČID vůbec povolej, protože z důchodu mi nemůžou vzít víc jak 500 který už mi na exekuci strhávají. Před víc než 2 měsíci sem přes OSSZ psal na ČSSZ aby mi sdělili kam a komu jdou ty peníze co mi z ČID strhávají. Včera sem se tam stavil znovu. Potvrdili mi že to od nich odešlo 12.4. . Byli hrozně překvapený že mi ještě nepřišla odpověď, tak napsali nějakou urgenci. Potom mi ale řekli že prej na to mají 3 měsíce.

hodnocení

Tak mám oba výpisy. Jak bankovní, tak nebankovní. Bohužel tam žádný záznamy nemám. Já už nevím kde bych mohl potřebný informace získat. *zed**zed**zed**plac**plac*

toma*
02.08.10 11:13

solus

pavka76*

Zde jste taky žádal? http://www.llcb.cz/

pavka76*

nevšiml jsem si data - sorry

hodnocení

Toma, o SOLUSu už sem psal.

Pavka76, jak sem psal 5.7. oba výpisy už mám. Bohužel žádný záznam tam nemám.

sasdax*

Tak za co platíte?

hodnocení

Jak za co platím? Nechápu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]