Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde začať v hraní na saxofón?

Od: lara odpovědí: 3 změna:
Caute, veľmi by som sa chcela naučiť hrať na saxofón, len neviem kde a ako začať, v minulosti som ani raz nehrala na nejaký hudobný nástroj ale o tomto snívam už veľmi dlho.. najradšej by som si od niekial saxofón požičiavala keďže si ho nemozem len tak dovoliť a neviem ani či mi to pôjde a bude má baviť dlhšie jak 2 mesiace.. ale veľmi to chcem skúsiť tak či by mi niekdo vedel poradiť lebo som prešla už cely net a aj tak nenašla to čo by som chcela.. vedel by mi niekdo poradiť kde sa da požičať/prenajmúť saxofón a naučil by má základy? Vďaka za každú odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pebe
hodnocení

0x
V závislosti od toho, v ktorej lokalite sa nachádzaš. Je možné zapožičať si školský nástroj, ak by si chodila do ZUŠ. Tiež sú súkromný učitelia, viem o konkrétnom, ktorý by vedel tiež zapožičať. No a v neposlednom rade sú dnes dostupné učebnice, podľa ktorých sa dá naučiť. Ja osobne som sa tiež naučil sám. Ak chceš, viem pomôcť.

hodnocení

0x

Myslím, že by ses měla zeptat v hudební nebo základní škole s hudebním zaměřením. Záleží, jak která škola to má nastavené. Jen tě musím upozornit, že i když ti škola nástroj zapůjčí, školné není malé. Saxofonu většinou předchází zobcová flétna, pak klarinet a až pak saxofon. Nástroj je nečekaně těžký a obtížný. Udýchat to, to není žádá legrace. A také budeš muset chodit na hudební teorii. Tohle všechno absolvoval můj vnuk, 2x týdně hra, 1x nauka a ještě něco, od 1. třídy ZŠ a v 6.třídě saxofon a celou hudebku vzdal.

liska5
hodnocení

0x

Jak píše Babkazov, začít zobcovou flétnou. Ta stojí pár sotva stovek. Já jsem byla po úrazu kdysi doma a naučila jsem se sama podle Daniela - "Škola hry na zobcovou flétnu" za dva týdny. Znala jsem ale z klavíru noty. Zkoušla jsem z hecu trubku. Ten nátisk, to je makačka...Já na to nemám pusu...

Jinak bych se ptala na nejbližší ZUŠ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]