Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byla tato reakce přehnaná?

Od: jarin* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

měl jsem dnes domluvené rande s holčinou. Byli jsme domluveni v kolik hodin, jaká kavárna. 5 minut před schůzkou už jsem tam čekal. Nešla a tak jsem se šel podívat dovnitř, jestli tam náhodou není a jestli mají případně volno na zahrádce. No, uviděl jsem tam holčinu co se na mě usmála, já se na ni taky usmál. Vrátil jsem zpátky před kavárnu a napsal jsem ji, že už tam jsem. Za pár sekund vyletěla ta holka ze zahrádky a samozřejmě to byla ona. :D Takže jsem šel hned za ní, omluvil se...ale dělala že mě nezná a i když jsem ji hned napsal abych ji to vysvětlil, tak si mě zablokovala.

Abych to uvedl na pravou míru. Ano, napadlo mě v té zahrádce, že to může být on, ale nebyl jsem si moc jistý když jediná interakce byla úsměv. Důvod proč jsem ji nepoznal byl ten, že jsem si na ni vzal kontakt když byl v obchodě v práci (tedy ve vztahu prodavač/zákazník) a měla respirátor. Na Facebooku fotky má, ale už dva roky staré, což mi přišlo, že vypadá jinak než na těch 2 roky starých fotkách.

Tak jsem ji napsal, že mě to mrzí, že jsem to neudělal schválně ale když jsme se viděli poprvé, tak měla respirátor a teď jsem prostě zaváhal a nebyl si jistej...dočkal jsem se blokace.

Teď je otázka - byla to z její strany reakce na kterou měla právno nebo byla zbytečně přehnaná?

Obětuju klidně čas a PHM abych tam za ní zajel a vyříkal si to s ní. Oba jsme mladí, chápu, že je jiná doba. Ale stavět se k problémům tak, že mě blokne kde to jde, to je masakr.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No a teď si představ, že s takovou sebestřednou dívčinou bys sdílel společný životní prostor, majetek a nedejbože děti. To by byl očistec. Vždyť ona ti udělala obrovskou službu a to zcela zdarma :-D. Buď rád, nezapomeň, ale neřeš.

Přesně tak. Tichá domácnost. Věčně uražená partnerka.
Ona, když neoslovila ona, což mohla taky, tak udělala úplně stejnou chybu jako ten druhý. To se pak neví, kdo má právo se urazit.

adam15
hodnocení

4x

Nevím jestli tato reakce byla přehnaná, ale před pár dny mě podvedla má přítelkyně a když jsem jí to napsal a chtěl to normálně vyřešit, nebo aspoň vědět co jsem udělal špatně, že mě musela jako totálního ubožáka podvést, místo toho aby se semnou normálně rozešla, tak okamžitě zablokovala jakýkoliv kontakt jsem na ní měl. Potom když jsem za ní přijel a normálně si chtěl pokecat, tak se na mě jen blbě dívala a ani nepromluvila.. Asi to je v dnešní době normální dávat košem tak, že si tě holka prostě zablokuje.. :D Osobně mi to přijde celkem přehnané a myslím si, že jestli ti dala košem jen protože jsi si nebyl jistý, že je to ona, tak za to ani nestojí.

sirokko
02.08.21 08:23
hodnocení

3x

Neřešit.

hodnocení

3x

Její reakce vypadá na to, že když ona viděla bez roušky Vás, ztratila zájem.

Prostě se s tím smiřte. Mně spíš přijde přehnané (až ujeté) si psát SMS s někým, kdo sedí pár metrů ode mne. Kdybyste jí přímo oslovil (třeba - "...pardon, jste to skutečně Vy? Bez toho náhubku bych Vás málem nepoznal"), mohlo to celé probíhat jinak.

jarin*
hodnocení

Ale měli jsme na sebe facebook. Ona věděla jak vypadám bez roušky a já věděl jak vypadá ona, akorát, že ona narozdíl ode mne tam nemá uplně aktuální fotky.

Ano s tím druhým máte pravdu a celkem toho lituju.

jenda22
hodnocení

2x

Trochu lidské hrdosti. Blokla si vás? Na tak co. Nemusíte ze sebe dělat chudáka. To není nutné si něco s někým vyříkávat.

hodnocení

1x

Dobrý den. Podle mne to přehnaná reakce byla. Situace se dala úplně v klidu vysvětlit a pochopit. Ale evidentně neměla zájem. Neznám ji, nechci soudit, ale zachovala se jako hysterka. Nechte jí a najděte si jinou. Holku do nepohody která nedělá hned z něčeho takového veliký problém.

mnm
hodnocení

0x

Stát se to může, že jste jí prostě v těch pár vteřin nepoznal. Ale jí velevážené, co tam seděla, se to ale dotknulo. Blokla si vás, tak jedině zbývá to, že až jí někde potkáte, tak se jí můžete omluvit ještě jednou, že jste prostě nepočítal s tím, že bude vypadat jinak a o něco starší než na fotkách, proto ta vaše váhavá reakce. *smich*

Omlouvat by se měla ona za to že se zachovala jako kráva a ne žena,a on by měl mít koule jako chlap a neponizovat se
mnm

On by se neponížil, ale ponížil by jí, když by jí sdělil, že vlastně byl skoro zklamán jejím vzhledem, v roušce možná vypadala lépe, proto jí hned nepoznal. Prostě by si rýpnul za to její chovánní, omluva by byla jen záminka. Jemu bylo také nepříjemně.

hodnocení

0x

Nema vyznam sa tym zaoberat. Pokial vas zaujima pricina : zeny nechu navonok priznat, co sa deje v ich hlave a do akej miery su ovladane roznymi naladami cez hormony. Tiez ako "slabsie pohlavie" mozu mat strach v vasej reakcie, vratane prenasledovania / fyzickeho utoku (vy to nerobite, vieme, ale ide o vseobecnu obavu).

Zoberme si situaciu o akej to pise dalsi prispievatel : bola mu neverna a nechce sa o tom bavit. Samzorejme ze nie, priznala by tym ako je "do vetru".

U vas to tipujem na to, ako vasa atraktivita pre nu je na hranici. Potesil ju zaujem a balenie, suhlasila so schodzkou, ale na mieste ste sa jej uz nepacili, ma inu fazu cyklu, partnera, balil ju niekto zaujimavejsi atd

Pre buducnost : ak vam nepride na rande, nerieste to, nenahanajte ju, nevolat, nepisat. Ak su za tym vazne priciny (prasklo jej doma potrubie v byte), da vam to vediet, ospravedlni sa a navrhne iny termin.

hodnocení

0x

Vyřízeno. Delete. Život jde dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]