Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Symptomy po střevní chřipce?

Od: ilca* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat čím zklidnit přetrvávající symptomy po střevní chřipce. Před deseti dny jsem velmi silně zvracela a měla jsem průjem. Doteď mi třeští hlava a mám i mírně podrážděný žaludek. Nevím, mohlo se mi to i trochu vrátit. Nevíte co s tím?

Díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x
Jezte dietně, rozvařená rýže, vařené jablko, suchý rohlík, možná bramborová kaše s šunkou. Berte probiotika. Mně po gastrienteritidě po pominutí hlavních příznaků jako zvracení či průjem může být šoufl ještě týden dva.
ilca*
hodnocení

Díky za doporučení

hodnocení

2x

ano tohle jsou typickéí přiznaky střevní chřípky mělo by to pří dobrém průběhu odeznit za 3 dny

doporučují Coca Colui s ledem a pít po douškách piškoty banan

taky to ,ale může byt covid prodělala jste ho byla jste na testech atd?

hodnocení

1x
Dobrý den, doporučila bych dietní stravu, černé uhlí a probiotika. Zkusila bych i více odpočívat, pokud by to do několika dnů neustalo, navštívila bych lékaře...

ilca*
hodnocení

Proti Covidu jsem očkovaná.

ještě mě napada otrava jidlem nebo gastroetertida

liska5
hodnocení

0x

Dietu a Hylack forte. Taková ztráta minerálů způsobuje slabost. Takže v přírodní formě jako jsou banány, řepná melasa , rybí filé, zeleninové šťávy, ovocná pyré, kaše z cereálií...

hodnocení

0x
Pěkný den,měla jsem to samé. A taky několik dní trvalo,než se žaludek zklidnil. Zkuste žaludeční kapky iberogast,mně to pomohlo,plus samozřejmě opatrně s jídlem. Nic tučného nebo těžko stravitelného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]