Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si nechat vytrhnou zub?

Od: hududxx odpovědí: 5 změna:

Jak mám postupovat, pokud si chci nechat vytrhnout osmičky v případě, že nemám zubaře, který by mě poslal ke stomatochirurgovi? Má zubař povinnost mě vzít, když mě akutně bolí? Vytrhne mi je i zubař?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A kdo jiný by vám měl zuby vytrhnout? Kovář? Oba mi vytrhli zubaři. Bez problému. Na to není třeba stomatochirurg, jedině v případě komplikací. Když vás bolí, tak možná na zubní pohotovosti.

hodnocení

2x
V Praze funguje pohotovost i v noci a zubní kliniky tam berou nové pacienty. Třeba v Ústeckém kraji teď nebere jediný zubař.

liska5
hodnocení

1x

Zajděte na pobočku své pojišťovny a že potřebujete zubaře. Měli by mít přehled a kontakty. Mně se ve městě nepodařilo nikoho najít, všude měli plno. Ale podle seznamu, co mi dali na pojišťovně, jsem takto obtelefonováváním našla zubařku po MD v obci 20km od svého města. Je dobrá!

Jinak na pohotovosti Vás ošetří, dají třeba dren a něco na bolest a řeknou, ať trhání řeší Váš zubař. Jsou lidi, co jezdí k zubaři tady v pohraničí i 50 km... Na Slovensku, když jsem měla zahraniční pojištění, tak mi bolavou osmičku vytrhli.

hodnocení

1x

To, že bolí zub, ještě není důvod k vytržení. To musí posoudit zubař. Každý zodpovědný člověk se o své zuby stará, má proto zubaře.

hodnocení

0x

Zubní pohotovost, tam trhají zuby bez doporučení, nemusíte mít svého zubaře. Běžte tam hodně brzy před otevírací dobou. Plno lidí a zrána obsazeno. Kdo přijde později, nestíhají ošetřit v pracovní době pohotovostní služby.

Zubař nemusí nic trhat, když nemáte svého.

Na zubní pohotovosti se platí poplatek 90kč.

doplněno 01.08.21 17:18:

V naší městské pohotovosti zuby trhají běžně, když je úplně zkažený a nejde opravit...případně, když pacient řekne, že nebude chtít platit za drahé ošetření a chce zub vytrhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]