Nejste přihlášen/a.
Jak mám postupovat, pokud si chci nechat vytrhnout osmičky v případě, že nemám zubaře, který by mě poslal ke stomatochirurgovi? Má zubař povinnost mě vzít, když mě akutně bolí? Vytrhne mi je i zubař?
2x
A kdo jiný by vám měl zuby vytrhnout? Kovář? Oba mi vytrhli zubaři. Bez problému. Na to není třeba stomatochirurg, jedině v případě komplikací. Když vás bolí, tak možná na zubní pohotovosti.
1x
Zajděte na pobočku své pojišťovny a že potřebujete zubaře. Měli by mít přehled a kontakty. Mně se ve městě nepodařilo nikoho najít, všude měli plno. Ale podle seznamu, co mi dali na pojišťovně, jsem takto obtelefonováváním našla zubařku po MD v obci 20km od svého města. Je dobrá!
Jinak na pohotovosti Vás ošetří, dají třeba dren a něco na bolest a řeknou, ať trhání řeší Váš zubař. Jsou lidi, co jezdí k zubaři tady v pohraničí i 50 km... Na Slovensku, když jsem měla zahraniční pojištění, tak mi bolavou osmičku vytrhli.
0x
Zubní pohotovost, tam trhají zuby bez doporučení, nemusíte mít svého zubaře. Běžte tam hodně brzy před otevírací dobou. Plno lidí a zrána obsazeno. Kdo přijde později, nestíhají ošetřit v pracovní době pohotovostní služby.
Zubař nemusí nic trhat, když nemáte svého.
Na zubní pohotovosti se platí poplatek 90kč.
doplněno 01.08.21 17:18:
V naší městské pohotovosti zuby trhají běžně, když je úplně zkažený a nejde opravit...případně, když pacient řekne, že nebude chtít platit za drahé ošetření a chce zub vytrhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.